Айнтрахт Франкфурт вече е в пълен състав и очаква с

...
Айнтрахт Франкфурт вече е в пълен състав и очаква с
Коментари Харесай

Треньорът на Айнтрахт: Франкфурт живее за мача с Барселона

Айнтрахт Франкфурт към този момент е в цялостен състав и чака с неспокойствие мача с Барселона от четвъртфиналите в Лига Европа на следващия ден. Старши треньорът на "червено-черните " от Франкфурт Оливер Глазнер също чака срещата с голямо неспокойствие.

"Изглеждаме доста позитивно като кадрови капацитет, съобщи Глазнер пред публицистите. "Имаме разполагаем всички футболисти и те са във форма като се изключи Кристофер Ленц. Играчите са добре и ми вършат доста положително усещане на тренировките като възторг и въодушевление ", добави треньорът.

Стадион "Комерц Банк Арена " от дълго време към този момент е разпродаден изцяло. Седмица по-късно е реваншът на "Ноу Камп ", където ще се реши кой продължава напред.

"Градът живее с този мач. Барселона е предизвикателство. Но ние играем всеки мач за победа, без значение против кого. Гладни сме за триумфи и нямаме желание да се предаваме ", добави австрийският експерт, който също показва ужасно въодушевление. Преди да влезе в залата за конференции той взе една от топките и жонглираше към репортерите край тъчлинията. "Да, в действителност това е най-важният мач в кариерата ми, който може би ми липсваше досега ".

Президентът на Айнтрахт Петер Фишер придаде още по-голямо значение на дуелите с каталунците за клуба от провинция Хесен: "Това са най-големите мачове от финала за КЕШ през 1960-а година против Реал Мадрид. Длъжни сме пред историята на нашия клуб ".

Но с цел да бъдат още по-атрактивни пред своите почитатели, немските футболисти би трябвало да заминат за Барселона с позитивен резултат. Капитанът Себастиан Роде, който към този момент е играл в Шампионската лига с Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, призна: "Това ще бъде безспорен акцент в живота на града. Еуфорията е голяма. Ето за какво е значимо да запазите хладна глава. Не би трябвало да се увличаме на терена ", приключи Роде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР