Айнтрахт (Франкфурт) продължава борбата за челните места в Бундеслигата на

...
Айнтрахт (Франкфурт) продължава борбата за челните места в Бундеслигата на
Коментари Харесай

Ребич реши ребуса Майнц за Франкфурт

Айнтрахт (Франкфурт) продължава битката за челните места в Бундеслигата на цялостни обороти. “Орлите” продължиха традицията, която сами сътвориха този сезон - да не позволяват следващи загуби в Бундеслигата, печелейки семейството си на Майнц 05 с 3:0.

Футболистите на Нико Ковач постоянно печелят идващия мач за състезание, откакто са изгубили предходния, а против противниците си от крайбрежията на река Рейн направиха това седми път в границите на актуалната акция.

High-flying Eagles #SGEM05 3-0 pic.twitter.com/3Fh9gdZqvv
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) March 17, 2018
Кевин-Принс Боатенг откри резултата по-късно повече от пет минути футбол на “Комерцбанк Арена”. Ганайският национал засече с прекрасен удар центриране на далечната греда, само че за попадението виновност носи и вратаря на гостите Флориан Мюлер, който не реагира добре - 1:0 в 6-ата минута. Лука Йович, който замести в титулярния състав неубедителния напоследък Себастиен Алер, удвои в 23-ата минута, когато Анте Ребич се откъсна зад отбраната на ръба на засадата и подаде вдясно към Йович, за който остана по-лесната задача - да вкара от вратарското поле за 2:0. Реално тъкмо Ребич постави завършек на какъвто и да е спор в днешния мач и вкара третия гол с добър шут по земя в долния десен ъгъл на Мюлер за 3:0 в 41-ата минута.

3 - For the first time ever, @eintracht_eng have scored 3 goals in one half against #Mainz05 in professional football in all competitions. #SGEM05
— OptaFranz (@OptaFranz) March 17, 2018
Айнтрахт вкара три гола в едно полувреме в професионален мач против Майнц за първи път в клубната история. Боатенг пък затвърди наклонността, че тимът му не губи в Бундеслигата, когато той вкарва гол.

Франкфурт е на четвърто място в класирането с 45 точки, само че и мач повече от преследвачите си Байер (Леверкузен) и Република България (Лайпциг). Майнц 05 е на шестандесета позиция с тъкмо 20 точки по-малко - 25.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Бундеслига 27 кръг, събота 17 март  Айнтрахт (Франкфурт) 3:0краен резулат  Майнц 05
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР