Айнтрахт Франкфурт приема Левски София на Дойче Банк Парк във

...
Айнтрахт Франкфурт приема Левски София на Дойче Банк Парк във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Айнтрахт Франкфурт vs Левски - съставите

Айнтрахт Франкфурт приема Левски София на „ Дойче Банк Парк " във Франкфурт в реванш от плейофа за групите на Лига на конференциите. 

Мачът е довечера от 21.30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно. Алард Линдхаут от Нидерландия ще бъде основен арбитър на конфликта.

Двубоят в София приключи 1:1 с извънреден гол в добавеното време на Аасими Фадига. Айнтрахт е притежател на трофея от Лига Европа за сезон 2021/22 и осминафиналист от последното издание на Шампионска лига. Постигнатото от германците в последните години е похвално, само че не щеш ли отборът не съумя да се оправи в първия мач с привидно елементарен конкурент. В София мачът стартира с ранен гол на Коло Муани, паднал след груба неточност в отбрана, само че това си остана и едно от дребното положителни положения за тима. Левскарите демонстрираха ужасно предпочитание и Роналдо бе на косъм от това да изравни. Неизбежното въпреки всичко се случи при удар отвън наказателното поле на резервата Фадига в добавеното време, който изпрати трибуните в възторг.

24 август в действителност се трансформира в празник за Левски, въпреки и наскърбен от последвалата вест за злополуката с последователи на клуба. Националният стадион „ Васил Левски “ бе изпълнен до краен лимит, а сигурно би бил продаден още един път, в случай че потенциалът му го позволяваше. Желанието и мотивацията от страна на играчите бе видно, като те се бориха за всяка топка на терена, до момента в който тези на Айнтрахт несъмнено останаха сюрпризирани от боеспособността на своя съперник.

През миналия уикенд Левски получи отмора в efbet Лига, до момента в който „ орлите “ избавиха точката при визитата си на Майнц в 91-та минута. Доста напрегната бе и миналата седмица за клуба. Звездата в офанзива Коло Муани ясно съобщи, че желае да премине в ПСЖ и отхвърли да тренира. Трансферът към момента не е реалност, само че френският национал няма да играе довечера. Яспер Линдстрьом пък подписа с Наполи, което е още една добра вест за Левски.

Въпреки случилото се през миналата седмица, Айнтрахт си остава огромният любимец за дуела през днешния ден. Не е изключено „ орлите “ да избухнат, само че положителната игра на левскарите отпреди седмица оставя очакванията живи. Равенството от първия мач е по-скоро в интерес на българския тим, който сигурно ще е по-дефанзивно надъхан и ще работи на бързи контраатаки.

21,30 / АЙНТРАХТ ФРАНКФУРТ - ЛЕВСКИ 0:0 (1:1 в първия мач)

Стадион: " Дойче Банк Парк " (Франкфурт, Германия)

Рефер: Алард Линдхоут (Нидерландия)

Айнтрахт Франкфурт:   Трап, Пачо, Кох, Якич, Мармуш, Шкири, Бута, Ебимбе, Гьотце, Ааронсон, Тута

Треньор: Дино Топмьолер

Левски София:   1. Пламен Андреев - 2. Жереми Петрис, 5. Келиан ван дер Каап, 50. Кристиян Димитров, 33. Хосе Кордоба, 6. Цунами - 8. Андриан Краев (К), 37. Дарлан - 17. Уелтон, 9. Рикардиньо, 7. Роналдо

Резерви : 13. Николай Михайлов, 99. Иван Андонов - 10. Асен Митков, 11. Джавад Ел Джемили, 14. Илиян Стефанов, 16. Преслав Бачев, 20. Асен Чандъров, 21. Кристиян Йовов, 22. Патрик-Габриел Галчев, 97. Асими Фадига

Треньор: Николай Костов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР