Айнтрахт Франкфурт прави постъпки, за да може феновете на отбора

...
Айнтрахт Франкфурт прави постъпки, за да може феновете на отбора
Коментари Харесай

Айнтрахт се бори, за да има свои фенове в гостуването си на Наполи в ШЛ

Айнтрахт Франкфурт прави действия, с цел да може почитателите на тима да участват на мача от Шампионската лига против Наполи, удостовери клубът пред ДПА. Вътрешният министър на Италия не разреши на Наполи да продава билети за хора с немски паспорти за срещата на 15 март поради съображения за сигурност.

Това включва и 2400 билета в бранша за посетители, които се поставят на носителя на Лига Европа Айнтрахт съгласно разпоредбите на УЕФА.

Членът на борда да шефовете на Айнтрахт Франкфурт Филип Решке сподели пред вестник " Билд ", че дейностите им " са доста повече от алегоричен темперамент ".

Имаше подиуми на принуждение в първия мач сред двата отбора във Франкфурт на 21 февруари с девет задържани почитатели. Италианските управляващи са обезпокоени и поради гостуването на отбора от Франкфурт на Олимпик Марсилия през септември в груповата фаза, когато немски последовател бе в сериозно положение.

Аксел Хелман, който е представител на управлението на Айнтрахт Франкфурт и управител шеф на Германската футболна лига, подлага на критика остро решението на управляващите в Италия. " Това е сериозна и неприемлива интервенция на италианските управляващи в процеса на европейските клубни шампионати ", сподели той пред ДПА.

Автор: Христо Бонински/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР