Айнтрахт (Франкфурт) победи с категоричното 3:0 Майнц 05 и се

...
Айнтрахт (Франкфурт) победи с категоричното 3:0 Майнц 05 и се
Коментари Харесай

Айнтрахт се разправи с Майнц 05 по пътя към 1/2-финала

Айнтрахт (Франкфурт) победи с безапелационното 3:0 Майнц 05 и се класира без проблем на 1/2-финал за Купата на Германия. Домакините преобладаваха на своя " Комерцбанк Арена " и справедливо не престават напред.

Резултатът в дуела откри Анте Ребич в 17-ата минута, откакто първо принуди вратаря Рене Адлер да сбърка при изнасянето на топката, след което бе изведен от Мариус Волф на празна врата и бе прецизен за 1:0.

В 53-ата минута резултатът бе подсилен след безразсъден автогол на Александер Хак. Себастиен Алер пусна привидно безопасен пас по земя в наказателното поле, само че бранителят на гостите реши да отклони топката, която излъга вратаря и се озова в мрежата зад него.

Класическото 3:0 оформи Омар Маскарей, възползвайки се от следващата груба неточност в защитата на противника. Той лиши пред наказателното поле, напредна и технично прати топката във вратата.

За да бъде крахът цялостен за гостите, те приключиха мача в понижен състав, откакто в 82-ата минута Дани Латца си изкара червен картон.

Така Айнтрахт продължава напред в шампионата и към този момент чака да научи името на идващия се противник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР