Айнтрахт (Франкфурт) победи с 2:0 Вердер (Бремен) в мач от

...
Айнтрахт (Франкфурт) победи с 2:0 Вердер (Бремен) в мач от
Коментари Харесай

Айнтрахт удари вкъщи Вердер, Илия Груев с цял мач за гостите

Айнтрахт (Франкфурт) победи с 2:0 Вердер (Бремен) в мач от 21-вия кръг на Бундеслигата. “Франките ” откриха  с автогол на Марко Фридъл още в 8-ата минута, а Рандал Коло Муани се разписа в 52-рата минута. Българският национал Илия Груев записа цялостен мач за Вердер.

Айнтрахт натисна през цялото време и разумно поведе. Филип Макс центрира от директен свободен удар, Кристиян Якич насочи топката паралелно на вратата и Марко Фридъл засече топката в личната си врата. Няколко минути по-късно Даичи Камада пропусна да удвои, откакто напредна добре, само че стреля настрана от вратата.

В 28-ата минута Ансгар Кнауф стреля с глава, само че Иржи Павленка избави без проблеми. След това темпото поспадна и в огромна част от първото полувреме нямаше кой знае какви положения. Все отново в последните секунди Йеспер Линдстрьом направи сериозен пропуск, откакто стреля неопределено.

В 52-арата минута Айнтрахт вкара втори гол. Филип Макс центрира към Рандал Коло Муани, който стреля с глава, Иржи Павленка избави, само че Ансгар Кнауф съумя да реагира и да подаде на френския нападател, който с лекост чукна топката в мрежата за 10-тия си гол за сезона и 2:0 за домакините.

В 85-ата минута Айнтрахт пропусна да осъществя трето попадение, като Джибрил Соу стреля рисково, само че Павленка избави. В края на мача пък гол на Никлас Фюлкруг бе анулирано поради засада.

Така Айнтрахт записа четвърта поредна победа като хазаин в Бундеслигата и продължава да е на 6-о място. Вердер пък към този момент има 4 загуби от последните си 5 гостувания и краткотрайно е на 10-а позиция в таблицата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР