Айнтрахт (Франкфурт) оцеля в истински трилър срещу Дармщат от 1/8-финала

...
Айнтрахт (Франкфурт) оцеля в истински трилър срещу Дармщат от 1/8-финала
Коментари Харесай

Айнтрахт оцеля в трилър с Дармщат и е на 1/4-финал за Купата на Германия

Айнтрахт (Франкфурт) оцеля в същински трилър против Дармщат от 1/8-финала за Купата на Германия. " Орлите " стигнаха до доста сложен триумф с 4:2 над втородивизионния отбор и се промъкнаха през иглени уши, с цел да се доберат до идващия стадий на конкуренцията.

Домакините поведоха рано в мача с попадене на Рандал Коло Муани в 6-ата минута, само че единствено за две минути Дармщат обърна нещата в своя изгода с два гола на Матиас Хонсак в 29-ата и 31-вата минута.

В 44-тата минута Айнтрахт възвърне равенството посредством Рафаел Боре, а в 62-рата минута Даичи Камада направи резултата 3:2.

Гостите не се предадоха и можеха още веднъж да възстановят равенството в 67-ата минута, когато Марвин Мелем прати топката във вратата, само че голът не бе приет поради засада.

В 90-ата минута обаче " орлите " взеха решение всичко с четвърти гол, дело на Коло Муани.

В последна сметка взе успеха и продължава на 1/4-финалите, до момента в който Дармщат ще се задоволи единствено с почтено отпадане.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР