Айнтрахт (Франкфурт) обяви официално, че се разделя със защитника Еван

...
Айнтрахт (Франкфурт) обяви официално, че се разделя със защитника Еван
Коментари Харесай

Aйнтрахт обяви раздяла с важен футболист

Айнтрахт (Франкфурт) разгласи публично, че се разделя със бранителя Еван Н’Дика.

23-годишният френски централен защитник няма да удължи контракта си, който изтича в края на сезона, и след пет години напуща “франките ”

“През лятото на 2018 година Еван Н’Дика мина в Айнтрахт от втородивионния френски Оксер и още в първия си сезон като постоянен състезател беше безапелационен. Дефанзивният състезател може да се похвали със 183 спортни мача за Айнтрахт с 15 820 минути на терена. Той е отбелязал дванадесет гола и е дал 10 асистенции.

Най-голямото спортно достижение на Н’Дика е, когато изиграва 100 минути във финала на Лига Европа през 2022 година против Рейнджърс, извоюван след дузпи. През миналия сезон той има 44 мача и 2 гола. В Шампионската лига на УЕФА той изигра цялостната дълготрайност на всички мачове ”, пишат от Айнтрахт.

Спортният шеф на тима  Маркус Крьош прибавя: " Бихме желали Еван да остане в Айнтрахт (Франкфурт) и отсега нататък, по тази причина е тъпо, че ни напуща. В същото време бихме желали да благодарим на Еван за петте години дружно, в които той се показа като главен състезател още на млада възраст. Той изигра своята роля за спортните триумфи и позитивното развиване на Айнтрахт Франкфурт. Пожелаваме му всичко най-хубаво за в бъдеще ”.

Бъдещето на Н’Дика към момента е неразбираемо, като той се свързва с прекосяване в Рома.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР