Айнтрахт Франкфурт и Вердер Бремен не успяха да се победят

...
Айнтрахт Франкфурт и Вердер Бремен не успяха да се победят
Коментари Харесай

Айнтрахт се препъна срещу Вердер в борбата за Европа

Айнтрахт Франкфурт и Вердер Бремен не съумяха да се победят в откриващия 28-ия кръг дуел на немската Първа Бундеслига. Двата отбора приключиха наедно 1:1 и с човек по-малко на терена, като всичко забавно се случи след почивката.

Гостите откриха резултата в 62-ата минута посредством Милшо Велкович, който се разписа от близко след отбита топка от вратаря Кевин Трап. В 73-ата минута обаче „ бременските музиканти “ останаха с човек по-малко, откакто Йенс Стаге бе изпъден с пряк червен картон поради доста жестоко нарушаване.

Това даде подтик на домакините, които изравниха резултата единствено три минути по-късно, когато Тута бе прецизен за 1:1, откакто засече центриране на Уилиан Пачо на далечната греда и с удар с глава трансферира вратаря Михаел Цетер.

Минута преди края на постоянното време обаче и „ орлите “ останаха с 10 индивида, откакто голмайсторът Тута бе изпъден с пряк червен картон след доста глупава неточност, настъпвайки неприятелски играч.

По този метод Айнтрахт събра 42 точки и остава на шестата позиция, само че с по шест по-малко са Аугсбург и Фрайбург, които могат да приближат „ орлите “ в борбата за Европа, в случай че завоюват срещите си през уикенда. Вердер остава на десетото място с 31 пункта.

The spoils are shared. ⚖️

⏰ 90' | 1-1 |
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР