Аймерик Лапорт ще остане в Манчестър Сити през следващия сезон

...
Аймерик Лапорт ще остане в Манчестър Сити през следващия сезон
Коментари Харесай

Лапорт остава играч на Манчестър Сити

Аймерик Лапорт ще остане в Манчестър Сити през идващия сезон макар информациите за интерес от страна на Челси. The Evening Standard заяви, че „ сините “ са отправили оферта за испанеца, без значение от други информации, че работят върху прехвърлянето на различен централен бранител на първенците на Англия – излезлият от академията на лондончани Нейтан Аке.

Друг състезател на „ жителите “ – Рахийм Стърлинг, е покрай прекосяване на „ Стамфорд Бридж “, само че наподобява, че Лапорт ще остане на „ Етихад “ след изявление за „ RMC Sport “.

„ Да, оставам този сезон. Супер благополучен съм и съм здрав. Отборът също. Остава задачата ни, която е всяка година – спечелването на Шампионска лига, само че ще създадем всичко допустимо да вдигнем купата тази година “, стартира Лапорт.

Aymeric Laporte rules out Man City exit after Chelsea fail in transfer approach
— Standard Sport (@standardsport)
Защитникът отхвърли и завръщане във френския футбол. „ Засега, това не е задачата. Остават ми още три години до края на контракта. Щастлив съм, клубът също. Изиграх доста минути предишния сезон. Аз съм централният бранител с най-вече мачове. Аз съм един от образците и съм доста благополучен, че треньорът и Манчестър Сити ми иматдоверие. Така че за какво да не остана тук още дълго време? “.

Миналото лято се появиха информации, че Лапорт, който дойде в Сити от Атлетик Билбао за 57 млн. паунда през 2018, обмисля бъдещето си в клуба заради липса на задоволително игрово време, до известна степен и поради положителната форма тогава на Джон Стоунс и Рубен Диаш, само че испанецът се пребори още веднъж за място в проектите на мениджъра Пеп Гуардиола и бе с принос за купата на „ жителите “ предишния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР