Айлин Бобева заби ноктите си дълбоко в Евгени Генчев и

...
Айлин Бобева заби ноктите си дълбоко в Евгени Генчев и
Коментари Харесай

"Хилене, зъбене и лигавене": Айлин Бобева трупа хейт, забила нож в гърба на Валерия

Айлин Бобева " заби " ноктите си надълбоко в Евгени Генчев и негаласно съобщи, че другарството ѝ с Валерия не я тормози. Моделката си изпроси целувка, а по-късно тя я води непосредствено на сантиментална среща, на която продължи да получава целувки.

На лицето на Валерия се изписа доза ревнивост, само че това е изцяло разбираемо, тъй като тя и Евгени си разменят сантиментални писма. Айлин обаче не счита да пропуща Евгени, тъй като е разкрила другарка в шоуто, а ние знаем, че в това шоу всичко е краткотрайно.

Виж още: Луксозна погача: Джино и жена му с тузарско празненство, демонстрираха щерка им Данаила

Междувременно срещата на Айлин протече повече от съвършено. Тя преливаше от благополучие и описа всичко пред девойките, което обаче бе сериозна неточност, за която може сурово да съжалява. 

В обществените мрежи обаче консуматори пишат, че били " изтръпнали от лигавенето " на Айлин. " Никакъв диалог, хилене и зъбене, лигавене без едно изречение. Факт - мъжете обичат лигли! Жени " мяу-мяу ", които ги четкат и им се възхищават даже на глупостит,... умни??? Неееее, желаят боготворене и да си избиват комплексите посредством по-глупави дами ", написа консуматор, само че мненията на хората доминират в същия звук.

" Айлин още малко да се полигави и ще повърна. Толкова изкуствено приказва и се държи, че граничи със неуместно. Държи се като малоумна. Тя не е там за любовта, това е спектакъл да си вдигне имиджа. ", " Смехът ѝ до момента в който танцуваха, колкото да го изтърпях!!! ", пишат консуматори.

Виж още: " С жена ми минахме през пъклен доста неща сами ": Богомил от Hell's Kitchen с неподозирани откровения 

Все отново има хора, които са се насладили на романтиката, която са спретнали от шоуто. " Айлин е фантазия за мен, глас, красива, чаровна, очите ѝ са невероятни, толкоз е сладичка, възприятие, чувство за непорочност в връзките. Невероятна.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР