Айлин Бобева се превърна в една от най-харесваните участнички в

...
Айлин Бобева се превърна в една от най-харесваните участнички в
Коментари Харесай

Ето какъв е произхода на Айлин от „ЕРГЕНЪТ“2

Айлин Бобева се трансформира в една от най-харесваните участнички в „ Ергенът “ още с появяването си. Едва месец след старта на риалитито, тя се радва на 50 000 почитатели в Инстаграм, десетки задължения като модел и солидни рекламни приходи.

Един въпрос обаче не дава мира на феновете на риалитито – крие ли тя ромски корени и какъв е произходът й в действителност.

Не може да се отхвърли, че на пръв взор няма нищо общо с метода, по който наподобяват ромите, защото е със светла кожа и сини очи. Наскоро тя показа фотография в обществените мрежи от детските си години, от която стана ясно, че косата й е ярко кестенява.

От остарели записи на „ Гласът на България “ обаче излиза наяве, че татко й е с много мургав загар, отбелязва bTV. Медията изрови и показа клип с присъединяване на Ресми Бобев в кастингите на мрачно в „ Гласът “ през 2014 година, който споделя, че е вманиачен почитател на рока и излиза на сцената с парче на AC/DC, само че никой от треньорите не го взема в тима си.

Бащата на Айлин е преподавател по физическо в Пирдоп, а след работа води карате тренировки. От думите му излиза наяве, че е израсъл в с. Розино, където доминира турско и ромско население. Айлин не е толкоз мургава като Ресми, защото е взела светлата кожа на майка си. Именно с произхода й, са свързани най-често задаваните към Айлин въпроси след старта на предаването. Тя обаче не обелва и дума за ромски корени.

Твърди, че татко й е българин от турски генезис, а майка й е чиста българка. Категорична е, че щом е родена в България, е българка. Отказва обаче да разяснява религията, която изповядва. Добавя, че не е религиозна, само че има вяра, че има мощ над нас и счита, че името й е едно и също за всички хора.

Макар мнозина да дефинираха другарството й с Валерия Георгиева като лицемерно, Айлин отбелязва, че и до през днешния ден поддържа благотворителните начинания на колежката си в интерес на бездомните кучета. Продължава да поддържа връзка и с основния воин в тазгодишния формат – Евгени Генчев. Двамата са театралничили един до различен с публично облекло в концертна зала. Така и не излиза наяве дали са били дружно на някакво културно събитие или Айлин е посетила концерт на Евгени.

Твърди, че бързо си падат по пианиста и добавя, че е толкоз обаятелен, че коленцата омекват незабавно. В умозаключение добавя, че в случай че човек се харесва и обича, няма кой да го бутне.

Инфо: Уикенд

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР