Айлин Бобева - ергенката, както още я наричат някои, дълго

...
Айлин Бобева - ергенката, както още я наричат някои, дълго
Коментари Харесай

Брутално: Уж са гаджета, а иранецът Фарид пуска Айлин Бобева за пари! (пълни подробности)

Айлин Бобева - " ергенката ", както още я назовават някои, дълго криеше, че си има гадже. Призна го безусловно преди броени дни като пусна фотоси от рождения ден на приятеля си - 41-годишен иранец, на име Фарид, който имал сполучлив бизнес с парфюми в Германия.

Дотук отлично - като се обичат младите, да се вземат - споделят хората, единствено че... Само че се питаме до каква степен чиста е тази обич при все, че въпросният Фарид е подготвен да пуска обичаната си за пари?!

Да, да, вярно четете. Бомбата, която задейства самата Айлин Бобева е, че за предишния рожден ден на гаджето си, му подарила татус на бюста си - очевидно с неговото име на арабски. Но значимото тук е не татусът, а думите - предходната година. Когато чествали с другари на огромен ваучър.

Такаа... я си спомнете какво правеше Айлин предходната година?! Точно по този начин - лъжеше всички, че е сингъл и търси обич, по тази причина се навря в " Ергенът ", където се засиня да целува буйно Евгени Генчев. Как ви се вижда това за една обвързана жена?! Абсурдно, а?!

Явно обаче този Фарид е подготвен на всичко, единствено и единствено гаджето му да си прави реклама, от която след това текат парички. Няма неприятно, само че се замисляме какъв брой дълбоки са възприятията му следователно.

" То като гледаме и тая лигла Айлин, представяме си гаджето й - един дол са несъмнено, гледат единствено себе си ", разясняват консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР