Айлин Бобева е едно от най-обсъжданите момичета в Ергенът“ заради

...
Айлин Бобева е едно от най-обсъжданите момичета в Ергенът“ заради
Коментари Харесай

Мис България за Айлин от „Ергенът“: Тя е точно каквато трябва да бъде

Айлин Бобева е едно от най-обсъжданите девойки в „ Ергенът “ поради провокативното си държание и визия. Красивата моделка си завоюва много почитатели, само че и не малко злобари в интернет, а на страницата на предаването във Facebook е една от най-критикуваните участнички.

Редица известни модели обаче се застъпиха за нея, а измежду тях е и Мис България 2020 Венцислава Тафкова.

В Инстаграм тя бе запитана от свои почитатели какво е мнението й за Айлин и държанието й досега. „ От самото начало споделих, че тя е най-красивото момиче. Поведението й е тъкмо каквото би трябвало да бъде за една млада дама, която е влезнала да съблазнява мъж и да се бори за победа “, застъпи се миската.

Според нея Айлин е естествена и непринудена в отношението си към Ергена Евгени Генчев.

Повод за непрекъснатите мнения по отношение на Бобева станаха последните няколко епизода на риалити шоуто, в които Айлин и приятелката й Валерия си съперничат за сърцето на Евгени.

Моделката очевидно ревнува и е подготвена на по-драстични ограничения, с цел да му притегли вниманието, като да вземем за пример да го целуне пред всички участнички по време на церемонията за розата. Поведението й не бе утвърдено от множеството фенове, само че съгласно Тафкова то е изцяло целесъобразно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР