Айлин Бобева би шута на гаджето си, видя kliuki.ws. Миналата

...
Айлин Бобева би шута на гаджето си, видя kliuki.ws. Миналата
Коментари Харесай

Айлин Бобева би шута на милионера

Айлин Бобева би шута на гаджето си, видя kliuki.ws. Миналата година участничката в „ Ергенът ” не спираше да хвали половинката си Фарид, само че по всичко проличава, че приказката е свършила и Айлин още веднъж е сама.

В края на 2023-та година Бобева даже се осмели да пусне общи фотоси с милионера и да покаже какъв брой са щастливи дружно, като го поздрави за рождения му ден. След това тя даде и изявление, в което не спираше да хвали своя обичан, като го назова „ харизматичен мъж ” и „ огромен благородник с възприятие за комизъм ”.

Айлин показа още, че с Фарид се познават още преди тя да влезе в „ Ергенът ”, само че връзката им стартира едвам след излизането й от сантименталното предаване. Бобева разкри и че както тя, по този начин и някогашният й към този момент обичан, са доста ревностни и прочувствени.

Тогава Бобева показа, че Фарид умее да прави жестове, а тя постоянно желае, само че с мярка. Е, няколко месеца след хвалбите, май всичко е завършило сред нея и милионера.

Айлин е изтрила общите си фотоси с Фарид и дума не обелва за него. Каква е повода за разлъка им, към този момент не е ясно… Дали Бобева е прекалила с настояванията, или пък ревността си е споделила думата, можем единствено да гадаем…

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР