Айк Търнър-младши е единственият жив от тримата синове на покойната

...
Айк Търнър-младши е единственият жив от тримата синове на покойната
Коментари Харесай

Проблемите на сина на Тина Търнър с наркотиците и полицията

Айк Търнър-младши е единственият жив от тримата синове на починалата към този момент Тина Търнър. Както е известно, певицата е търпяла принуждение от страна на брачна половинка си Айк, с който в последна сметка се развежда. Проблемите в фамилията обаче не престават и по-късно.
 Какво знаем за погребението на Тина Търнър
Какво знаем за погребението на Тина Търнър

Кой ще участва на него

Айк Търнър-младши продължава да работи дружно с майка си, като нейн звуков инженер - нещо, което татко му не желае. Тогава Айк Търнър-старши става нападателен и към сина си. Следват повече от 10 години, в които майка и наследник даже не си приказват.

Бившият брачен партньор на Тина Търнър постоянно си е имал проблеми с органите на реда. Бил е привързан към кокаина, поради чието владеене е бил задържан неведнъж. През 1989 година той в последна сметка стартира да излежава 18 месеца в затвор, а през 2007 година, на 76-годишна възраст, почива от свръхдоза.

С проблеми с опиатите и полицията се сблъсква и сина му Айк Търнър-младши. На 6 май е бил задържан и упрекнат в владеене на кокаин и подправяне на доказателства. 18 дни преди  да почине на 24 май, той е бил наказан на затвор. Ето по какъв начин се е стигнало до ареста.

В Алвин, Тексас, полицията стопира Айк Търнър-младши на светофар, поради неработещи фарове на автомобила. Последваща инспекция обаче води до откриването на 1.7 грама кокаин и 0.7 грама метамфетамин. Полицаите даже са забелязали, че мъжът се пробва да изяде опиатите, с които е бил заловен, явно с цел да не му ги лишават.

Според отчета по случая Айк Търнър-младши не е пътувал самичък в колата, като дамата, която е била с него, също е упрекната в владеене на метамфетамин.
 Как Тина Търнър прекара последните години от живота си
Как Тина Търнър прекара последните години от живота си

Говорят нейните съседи и другари

От People научаваме също, че през последния месец синът на Тина Търнър е бил в пандиза, само че не е платил гаранцията от 70 000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР