Айфеловата кула се присъедини към други световни забележителности в събота,

...
Айфеловата кула се присъедини към други световни забележителности в събота,
Коментари Харесай

Айфеловата кула беше осветена в бяло в чест на медиците

Айфеловата кула се причисли към други международни забележителности в събота, като беше осветена по образеца Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк, с цел да отдаде респект на тези, които се борят с ковид.

Това заяви Агенция Франс Прес.

В 20.00 часа локално време, когато хората във Франция всекидневно ръкопляскат от прозорци и балкони, с цел да благодарят на здравните служащи, най-голямата забележителност на Париж светна в „ искрящо бяло “, с цел да приветства „ непоколебимата храброст на здравните служащи, които се борят с пандемията от ковид “, разгласи SETE, компанията, която ръководи Айфеловата кула.

Половин час по-късно, светлините на кулата Монпарнас, друга забележителност във френската столица, минаха от бяло в алено, „ с цел да покажат поддръжката си още по-интензивно, като биещо сърце “, добави компанията.

Деветдневната самодейността #HeroesShineBright започва на 24 април в Ню Йорк и всяка вечер там се употребява друг цвят, с цел да бъдат поздравени разнообразни групи, в това число здравни чиновници, транспортни служащи и служители на реда или военни, добави SETE.

Други забележителности, които поддържаха самодейността, са Eуромаст в Ротердам, 360 Чикаго, Бурж Халифа в ОАЕ – най-високата конструкция в света, кулата на CN в Торонто, кулата Макао в Китай, кулата Пусан в Южна Корея, ТВ Останкино в Русия, телевизионната кула на Талин в Естония и кулата OVNI в Словакия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР