Аякс надви с минималното 1:0 НЕК Неймеген и се върна

...
Аякс надви с минималното 1:0 НЕК Неймеген и се върна
Коментари Харесай

Пестеливи победи задържаха Аякс и ПСВ близо до Фейенорд

Аякс надделя с минималното 1:0 НЕК Неймеген и се върна на второто място в класирането на Ередивизи, където краткотрайно се беше настанил АЗ Алкмаар. Мохамед Кудус се разписа в 52-ата минута след асистенция на Душан Тадич и към този момент има 17 попадения във всички шампионати от началото на сезона. 

Това беше шеста поредна турнирна победа за Аякс под управлението на Джон Хейтинга. Грандът от Амстердам към този момент има 52 точки - с три по-малко от лидера Фейенорд, който през вчерашния ден се наложи с 1:0 над Грьонинген.

Успех със същия резултат реализира и ПСВ Айндховен. " Филипсите " срещнаха сериозен отпор при визитата си на Валвайк, само че измъкнаха успеха с прецизен изстрел на Йоан Бакайоко в 35-ата минута. Младият белгиец показва забележителен капацитет в последните седмици и от ден на ден печели доверието на Рууд ван Нистелрой. В класирането ПСВ се намира на 4-о място с актив от 49 точки.

Представящият се доста мощно от началото на сезона Спарта (Ротердам) разруши с 4:1 като посетител градския си противник Екселсиор и заема 6-а позиция в подреждането, а в конфликт от долните етажи на класирането Камбуур победи също с 4:1 Го Ахед Ийгълс, само че остава финален с актив от 16 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР