Aya Neo скоро ще пусне на пазара две нови портативни

...
Aya Neo скоро ще пусне на пазара две нови портативни
Коментари Харесай

Aya Neo Pocket Air: Портативната конзола с 5,5-инчов AMOLED дисплей ще бъде пусната през юли

Aya Neo скоро ще пусне на пазара две нови портативни Windows гейминг конзоли – Aya Neo Air 1S и Aya Neo Kun. И двете конзоли ще бъдат оборудвани с AMD Ryzen 7000 APU.

Освен това, марката възнамерява да пусне по-малко мощна Android подпора, наречена Aya Neo Pocket Air.

Първоначалният проект бе Aya Neo Pocket Air да бъде пусната на пазара през второто тримесечие на 2023 година Макар и към момента конзолата да не е реалност, марката разкри спецификациите на Pocket Air, с цел да поддържа ентусиазма на нетърпеливите почитатели.

Спецификации на Aya Neo Pocket Air

Aya Neo Pocket Air е с размери 224 x 89,5 x 17 мм и тежи почти 380 грама. Задвижвана от процесора MediaTek Dimensity 1200, конзолата има за цел да обезпечи гладка продуктивност и ужасно преживяване. Устройството може да се похвали с 5,5-инчов AMOLED екран, само че резолюцията към момента не е конкретизирана.

Устройството е оборудвано с Master Controller Android, в това число джойстик със датчик. От компанията споделят, че конзолата дава завладяващо гейминг преживяване с вибрационна противоположна връзка.

За в допълнение улеснение и сигурност, конзолата има специфичен бутон с модул за различаване на пръстови отпечатъци. Тя включва системата за аудио осцилация SoundTapMagic, с цел да обезпечи усъвършенствано качество на звука. Наличието на двойни микрофони подсигурява усъвършенствана връзка по време на игра и аудио запис.

Конзолата включва 3,5 мм жак за слушалки за аудио връзка. Батерията му от 7350 mAh разрешава продължителни игри без спирания. Работейки с Android 12, Aya Neo Pocket Air предлага прочут и адаптивен интерфейс.

AyaHome служи като стартова стратегия за Android по дифолт, до момента в който AyaSpaceApp работи като програмен продукт за ръководство на игри. Подробности за цените към момента не не са разкрити, само че от компанията споделят, че предварителните поръчки ще стартират през юли, а конзолите ще се доставят от август.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР