Ая Накамура, за която се говори, че би могла да

...
Ая Накамура, за която се говори, че би могла да
Коментари Харесай

Певицата Ая Накамура е под прицела на френската крайна десница

Ая Накамура, за която се приказва, че би могла да извърши ария на Едит Пиаф на Олимпийските игри в Париж, беше жигосана от крайнодясни групировки, преди да получи поддръжка от музиканти и политици, съобщи Агенция Франс Прес.


При споменаването на френско-малийската певица на първата огромна предизборна среща на Reconquête, крайнодясната партия на Ерик Земур, в Dôme в Париж се чуха освирквания.

Другаде дребна ултрадясна група, наречена Les Natifs, разгласява в мрежите си фотография на знаме, издигнато от към 10 нейни членове на брега на Сена, което гласи: " Y " a pas moyen Aya, ici c " est Paris, pas le marché de Bamako " - или „ Няма метод, тук е Париж, не пазара в Бамако (столицата на Мали) “.

Изразът " Y " a pas moyen " (Няма начин) е взет от шлагера ѝ " Djadja ", който е събрал над 950 милиона гледания в YouTube.

Според L " Express през февруари Ая Накамура е разговаряла с Еманюел Макрон за опцията да изнесе концерт на церемонията по откриването на Олимпийските игри (26 юли - 11 август), като е допустимо да направи кавър на ария на Едит Пиаф. Нито френският президент, нито най-слушаната френска певица в света към момента не са удостоверили този слух.

Ая Накамура реагира на обявата в обществените мрежи: " Можете да бъдете расисти, само че не и глухи... Това е нещото, което в действителност ви пречи! Ставам държавна тематика номер 1 в дебатите и така нататък, само че какво ви дължа в действителност? Абсолютно нищо ".

Певецът Даджу, един от огромните реализатори на френския r " n " b, се впусна в отбрана на певицата в профила си в обществените мрежи: " Ето за какво закъсняваме тук. Вие линчувате най-големия реализатор в страната с причини от четвърти клас...Дори не беше под въпрос, само че в този момент тя би трябвало да пее, ние ще я подкрепим. Обясняват, по какъв начин това не е Бамако... К*чи синове.. ", написа той.

Министърът на спорта Амели Удеа-Кастера също поддържа изпълнителката, като ѝ сподели „ да не се интересува какво светът мисли за Вас, защото ние Ви поддържаме “.

Депутатът от LFI Антоан Льометр също застана на страната на Ая Накамура в мрежите си, атакувайки Les Natifs: " Те настояват, че обичат страната си, само че желаят да изключат най-слушаната френскоговоряща певица в света след Едит Пиаф. Не можеш да бъдеш расист и родолюбец във Франция ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР