Ай Ти Агро ЕООД е българска компания, която се занимава

...
Ай Ти Агро ЕООД е българска компания, която се занимава
Коментари Харесай

Ай Ти Агро ЕООД – компания, занимаваща се с отглеждането на бадеми

Ай Ти Агро ЕООД е българска компания, която се занимава с развъждане и произвеждане на бадеми в България. Компанията е основана през 2017 година за да употребява капацитета на българската земя и климат за развъждане на бадеми и да предлага висококачествени артикули на локалния и международния пазар. Бадемите са един от най-старите и известни орехови култури в света, като се отглеждат главно в Средиземноморието, Съединени американски щати и Австралия. В България бадемите се отглеждат в Южна България, където климатичните условия са подобаващи за развиването им. Ай Ти Агро ЕООД разполага със лични бадемови градини, като може да се похвали със засадени над 40 000 бадемови дръвчета. Компанията употребява модерни технологии и способи за развъждане на бадемите, което подсигурява високо качество на продукцията. Бадемите на Ай Ти Агро ЕООД са сортове, определени особено за развъждане в България. Те се отличават с високо качество на ядката и вкусови качества. Продукцията на компанията се продава на локалния и международния пазар, като огромна част от нея се изнася в Европейския съюз. Освен развъждането и производството на бадеми, Ай Ти Агро ЕООД предлага и консултантски услуги на аграрни производители, които желаят да се занимават с развъждане на бадеми. Компанията разполага с умел екип от експерти, който дава препоръки и помощ при избора на сортове, засаждането, развъждането и реколтата на бадемите.

Още любопитна информация за бадемите

Отглеждането на бадеми има голям брой позитивни резултати върху околната среда и здравето на хората. Бадемите са един от най-екологичните типове култури, като могат да бъдат отглеждани без използването на огромни количества пестициди и химикали. Освен това, бадемите са богат източник на хранителни субстанции, като витамин Е, магнезий, калций и други

Ай Ти Агро ЕООД е компания, която се стреми да бъде екологично виновна и да поддържа здравословния метод на живот. Компанията употребява устойчиви способи за развъждане на бадемите и поддържа високи стандарти за качество на продукцията си.

Освен това, Ай Ти Агро ЕООД се грижи за своите чиновници и за общността в която работи. Компанията предлага положителни условия за работа и образование на своите чиновници, като им обезпечава сигурност и отбрана на труда. Освен това, компанията взе участие интензивно в разнообразни благотворителни и обществени начинания в региона на гр. Стара Загора, като поддържа локалните учебни заведения и здравни заведения.

С растежа на международната известност на бадемите, отглежданите в България, Ай Ти Агро ЕООД има огромен капацитет за развиване и напредък. Компанията продължава да влага в развиването на своя бизнес и да уголемява активността си, с цел да дава отговор на възходящата международна търсене към този първокачествен артикул.

Заключителни думи, касаещи компанията Ай Ти Агро ЕООД

В умозаключение, Ай Ти Агро ЕООД е сполучлива българска компания, която се занимава с развъждане и произвеждане на бадеми в България. Компанията се стреми да бъде екологично виновна и да предлага висококачествени артикули на локалния и международния пазар.

Отглеждането на бадеми е значима активност в България, която има огромен капацитет за развиване и напредък, и давайки си тази сметка, предтавителите на компанията непрекъснато влагат, и в работна рака, и в техника. Бадемите са една от най-хубавите култури за развъждане в България, защото страната има подобаващ климат и почва за тях.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР