Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE) са сред алткойните, които

...
Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE) са сред алткойните, които
Коментари Харесай

AXS срещу DOGE срещу 900% ръст на VC Spectra : Кое да изберем през 2023 г.?

Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE) са измежду алткойните, които би трябвало да се следят, защото крипто пазарът леко се възвръща.

И въпреки всичко, растежът на VC Spectra (SPCT) краде светлината на прожекторите с набиращата инерция предварителна продажба .

Този напълно нов децентрализиран хедж фонд предлага на потребителите примамливи дивиденти, като влага в процъфтяващи блокчейн и софтуерни стартъпи. Разберете по какъв начин да се включите по-късно. Но първо, най-новите развития за Axie Infinity (AXS).

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Axie Infinity (AXS) нараства с 27% след увеличение на броя на портфейлите

Подобно на доста от водещите алткойни, наранени от спада в крипто b , Axie Infinity (AXS) доближи дъно от $4.05 за първи път от юни 2021 година насам . И въпреки всичко, през последните няколко дни токенът се възвърне с 27%, достигайки връх от $5.13 заради изненадващото повишаване на броя на неповторимите дейни портфейли (UAW) и други фундаментални фактори.



По време на изкачването UAW на Axie Infinity (AXS) набъбна с над 77% до 24,300 за 24 часа , съгласно Dapp Radar. Отчетен е и 9% скок на транзакциите на Axie Infinity (AXS) през последните седем дни до 240,710 . Макар да не е ясно за какво внезапно са се появили нови консуматори, Axie Infinity (AXS) остава водач по размер на търговията за метаверсии и гейминг планове.  

Като се има поради това, прогнозите за Axie Infinity (AXS) допускат, че планът може да завърши годината с високи темпове. Axie Infinity (AXS) може да доближи най-малко $6 преди 2024 година и най-малко $15 през 2024 г . Нека в този момент обърнем внимание на разбора на прогнозите за цените на Dogecoin (DOGE).  

Били Маркъс разгласи Dogecoin (DOGE) за мъртъв

Мъртъв ли е Dogecoin? Въпреки че токенът DOGE към момента съществува, съоснователят му Били Маркъс счита, че общността му е мъртва. Отговаряйки на консуматор на Dogecoin (DOGE) в X/Twitter, който се оплакваше от спада в ангажираността , съоснователят отговори, изразявайки убеждението си, че общността е мъртва “от повече от година ”.  

За страдание, данните от LunarCrush корелират с това изказване, като през последната година се вижда спад в доста обществени индикатори за Dogecoin (DOGE). Друго терзание е, че Мъск не е писал в Twitter за Dogecoin (DOGE) от края на юли 2023 година

Въпреки това прогнозите за цената на DOGE са бичи . Понастоящем се търгува на цена от $0.062 , като най-вероятният връх на Dogecoin (DOGE) е $0.10 . може да доближи до 2024 година, и най-малко $0.15 по някое време през същата година. Все отново идният растеж на VC Spectra (SPCT) може да се показа по-добре по отношение на оценките на AXS и прогнозите за цената на DOGE.

Демократизация на рисковия капитал за обещаващи започващи компании посредством VC Spectra (SPCT)

Макар че пазарите на меме и мета токени са в разгара си, те остават спекулативни . Това се разграничава от VC Spectra (SPCT), което го прави най-хубавата крипто инвестиция спрямо Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE). VC Spectra (SPCT) е нов децентрализиран хедж фонд за обещаващи стартъпи в региона на блокчейн и технологиите .  

Една от задачите му е демократизиране на вложението в тези доходоносни пазари за всички, без значение от пристрастията. В същото време VC Spectra (SPCT) има стратегически метод към фирмите, които финансира, посредством интензивна сложна инспекция. Освен това, употребявайки боеприпас от комплицирани тактики , интелигентността на VC Spectra (SPCT) ще се задейства, с цел да ръководи рисковете и да максимизира облагите.  

И по този начин, по какъв начин вложителите могат да се включат във VC Spectra (SPCT) ? Сдобивайки се с функционалният токен на платформата, SPCT , потребителите би трябвало да получат страхотни преимущества като право на глас, извънредни отстъпки за нови ICO и дивиденти от облагите на VC Spectra.

Предварителната продажба на този токен е в стадий 3 , като се търгува евтино от $0.033 . След като завърши предварителната продажба, новата стойност на SPCT би трябвало да доближи $0.080 , което съставлява 142.42% възвръщаемост на инвестицията за тези, които купуват в този момент, и големите 900% за тези, които са купили по време на стадий 1 на обществената предварителна продажба.

Освен това ще може да се възползвате от ограничавания 50% бонус при депозит , с цел да увеличите притежанията си.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР