АвтоВАЗ обяви преименуването на модела LADA 4x4 и връщането към

...
АвтоВАЗ обяви преименуването на модела LADA 4x4 и връщането към
Коментари Харесай

Върнаха на модела LADA 4x4 първоначалното име Niva

АвтоВАЗ разгласи преименуването на модела LADA 4x4 и връщането към първичното му име " Niva ". Сега този SUV ще се продава под името LADA Niva Legend, оповестява пресслужбата на съветския авто производител.

LADA Niva Legend ще има повече от 10 версии, в това число търговски модели, написа autostat.ru. В допълнение, пакетът Comfort е наличен за всички SUV модификации, който включва централно заключване с дистанционно управление, тревога за противоположна връзка, аудио система с USB и AUX конектори.
 Защо AвтоВАЗ може да се откаже от второто потомство Lada 4x4?
Защо AвтоВАЗ може да се откаже от второто потомство Lada 4x4?

Актуализацията на съветския офроуд модел би станала прекомерно скъпа за локалния пазар

LADA Niva Legend е първият в света офроуд автомобил с монокок каросерия и непрекъснато задвижване на всички колела с опция за заключване на централния диференциал и свързване на ниска предавка. Под капака на всъдехода е инсталиран 1,7-литров бензинов мотор, разрастващ 83 к.с. и 129 Нм въртящ миг.

Вече 45 години той остава най-достъпното транспортно средство със задвижване на четирите колела на съветския пазар. В момента цената на модела е от 587,9 хиляди рубли (валутен курс през днешния ден: 1 $ = 74,51 рубли, едно евро = 90,81 рубли, бел. ред.).
 Новата Lada Niva май е
Новата Lada Niva май е " одрала кожата " на Toyota RAV4

Актуализираният SUV със доста изменен външен тип, ще дебютира през 2021-а

Според резултатите от 11 месеца на 2020 година продажбите на LADA 4x4 на съветския пазар възлизат на 26 203 автомобила, което е с 10% по-малко в съпоставяне със същия интервал на предходната година. В резултат този SUV автомобил влезе в петте най-продавани такива модела на съветския пазар, настояват анализатори на организация AUTOSTAT.

Да напомним, че предходната есен AвтоВАЗ стартира продажбата на SUV LADA 4x4 в специфична версия с цена 672,9 хиляди рубли. LADA 4x4 BLACK е основана въз основата на оборудването Urban, само че в този момент нейните черни огледала са допълнени от напълно черни джанти и тъмна тапицерия на облицовката и седалките.
 Всъдеходът Lada 4x4 стана по-тих, по-удобен и по-безопасен
Всъдеходът Lada 4x4 стана по-тих, по-удобен и по-безопасен

Производството на обновения автомобил към този момент стартира
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР