Авторката на поредицата за Хари Потър призна, че е изкарала

...
Авторката на поредицата за Хари Потър призна, че е изкарала
Коментари Харесай

Авторката на „Хари Потър“ изкарала коронавируса

Авторката на поредицата за " Хари Потър " призна, че е изкарала ковид. Джоан Роулинг описа в Twitter, че в продължение на две седмици е изпитвала признаците на болестта, само че не си е направила тест. Писателката към този момент е оздравяла.

" В течение на последните две седмици имах всички признаци на К19, само че не съм правила тест ", написа в обществената мрежа английската писателка. Тя споделя и видео, на което английски доктор показва дихателно упражнение, което, по негови думи, се изисква да вършат всички, които са инфектирани с ковид. Роулинг споделя още, че е правила тези извършения по съвет на лекаря. " Аз оздравях напълно, техниката доста ми оказа помощ ", написа Роулинг с благопожелание към всички да се пазят.

В друго обръщение английската писателка подлага на критика грубо коучинг учителите, които пресират хората с упътвания по какъв начин и под карантина би трябвало непрекъснато да са високо продуктивни, оповестява Independent. Роулинг жигосва всеки коуч, който подлага на критика останалите хора, наричайки ги " лузери ", които не са задоволително дейни в изискванията на изолираност.

" Ако сте коуч и считате за неудачници всички, които не усвояват нов табиет или не създават нов бранд, до момента в който са под карантина, спрете се! Хората могат да си имат проблеми, за които нищо не знаете. Понякога елементарното прекарване е повече от задоволително ", написа авторката на " Хари Потър ". " Когато наричате хората лентяи и ги обвинявате в неявяване на мотивация, в случай че всекидневно не основават шедьоври, това никога не ги въодушевява. Ако непрекъснатото периодично повтаряне на предприемчивост и забавление лекуваше депресията, то нито един богат човек или работохолик нямаше да се самоубие ", подлага на критика световноизвестната английска писателка. " Тъгата и меланхолията не са уязвимост, а естествена реакция на хората по време на компликации и рискове ", припомня Роулинг.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР