Авторката на книгите за Хари Потър заяви, че никога няма

...
Авторката на книгите за Хари Потър заяви, че никога няма
Коментари Харесай

Авторката на Хари Потър заклейми Хари и Хармаяни заради джендърите

Авторката на книгите за Хари Потър съобщи, че в никакъв случай няма да елементарни на звездите от филмовата поредност Даниел Радклиф и Ема Уотсън решението им обществено да поддържат организация, която моли са промяна на пола при деца.

Писателката, която е отявлена активистка за правата на дамите, сподели, че

хората, които поддържат промяна на пола при децата, би трябвало да се извинят на „ всички уязвими дами “.

Роулинг гласно се опълчи на това да се разреши на децата да сменят пола си, до момента в който Радклиф и Уотсън бяха открити в поддръжката си на транс общността. В обява X/Twitter Роулинг разгласи, че е „ покруса “ да се разреши на деца да трансформират пола си.

В преписка със свои почитатели Роулинг добави, че в никакъв случай няма да елементарни на Радклиф и Уотсън за поддръжката им към придвижването и добави, че „ дължат доста обществено опрощение ”. „ Знаменитости, които се причислиха към придвижване, целящо да подкопае мъчно извоюваните права на дамите и които използваха своите платформи, с цел да поддържат промяната на пола на малолетни, дължат опрощение “, добави тя.

Дж. К. Роулинг неведнъж е заявявала обществено, че е срещу транссексуалните хора, което й донесе доста рецензии в родната й Англия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР