Авторката на едно от най-скандалните изменения в съвременното българско законодателство,

...
Авторката на едно от най-скандалните изменения в съвременното българско законодателство,
Коментари Харесай

Татяна Дончева сменя професията! Авторката на поправката "Ванко 1" взима бизнеса на Йоло Денев

Авторката на едно от най-скандалните промени в актуалното българско законодателство, известна като поправката “Ванко 1 ”, тогавашната адвокатка на “Мултигруп ” и провалила се като партиен водач Татяна Дончева сменя специалността. В това се увериха публицисти, които следиха днешната проява пред Народното събрание, проведена от оръжейния търговец Емилиян Гебрев и протеже на банкера-беглец Цветан Василев. Татяна Дончева цъфна пред проведените от Гебрев служащи, които бяха заставени да дойдат в София със особено наети за задачата рейсове, с цел да показват в интерес на ползите на дуото Василев-Гебрев. Известен факт е, че последните три години, точно компаниите на Гебрев, който той е кредитирал от пирамидата КТБ, са едни от източниците на приходи на Василев, с които той заплаща на наемници, които да го пазят, само че не пред правосъдната система, а да провеждат митинги, опити за метежи и мултиплицират подправени вести в поръчкови уеб сайтове и банкрутиралите кабеларки бТВ и BiT.


Татяна Дончева като юрист на " Мултигруп "

След като три години отхвърля да е юрист на Цветан Василев, през днешния ден Татяна Дончева цъфна на “работническия” протест, с цел да пази трудовите права на чиновниците на Гебрев. Разбира се, Дончева не пожела да разкрие истината за отнетите лицензии за работа на оръжейните сдружения на дуото Гебрев-Василев, а точно, че има риск за живота и здравето на чиновниците, защото създадените муниции се съхраняват в нарушаване на разпоредбите за сигурност. Вместо това, Дончева държа политическа тирада, които принудени, под опасността, че ще бъдат уволнени служащи, трябваше да изслушат.


Татяна Дончева в джипа на Гриша Ганчев

Дончева може по документи да не е юрист на банкера-беглец, само че сигурно е измежду най-доверените му политически проксита, които последните три години по всякакъв начин се пробват да манипулират обществото за пагубната роля на Цветан Василев във банкрута на КТБ. А в случай че Дончева не е юрист на Василев, то тя е на различен съдружник на фараона – човечето от село Микре Гриша Ганчев. “Дългият” и “Джуджето”, както са известни в софийския ъндърграунд, съумяха с поредност от схеми и не без помощта на корумпирани съдии, да прилапат активите на “Петрол”, с което вредата от грабежа на КТБ бе мултиплицирана.


Дуо подсъдими - банкерът дезертьор Цветан Василев с авера си Гриша Ганчев

Дончева, която се вози в джип, получен от Ганчев, през днешния ден сподели, че откакто се е провалила като юрист, а и като политик, където се помни с несполучливия й опит да прокара изменение в Наказателния кодекс, с която да оневини незаконната активност на тогавашния пловдивски рапър и сутеньор Ванко 1, към този момент е решила да вземе бизнеса на “вечния” протестиращ – Йоло Денев, който към този момент 28 години не е пропущал присъединяване във всевъзможни митинги, манифестации, демонстрации, маршове, митинги, палаткови лагери, флаш-мобове, окупации, цивилен неподчинения, пърформанси и всевъзможни други улични оргии.


Йоло Денев е обезпокоен, че Татяна Дончева ще му вземе занаята

Следващите стъпки на повелителката на “тишината в спалнята”, по думите на “класика” Румен Петков-Запалката, най-вероятно ще са свързани с кръчмарски задължения. След като на миналогодишните президентски избори се видя, че жителите са обезверени от цигулката на Дончева, то госпожицата може да се опитва в поп-фолк жанра и да конкурира Сашка Васева, било то във “ВИП Брадър” или в някоя “квартална кръчма”, майтапиха се забързани към работните си места столичани, които показваха неразбиране от арогантността на Цветан Василев и марионетките му, които са притиснали работещите за тях жители, да имитират митинг пред Народното събрание.


Рапарът и сутеньор Ванко 1, който Татяна Дончева се опита да измъкне от пандиза

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР