Авторката Кури Ричинс е обвинена в опит да убие съпруга

...
Авторката Кури Ричинс е обвинена в опит да убие съпруга
Коментари Харесай

Случай с убийството на Кури Ричинс: Как авторът се опита да отрови съпруга със сандвич за Свети Валентин

Авторката Кури Ричинс е упрекната в опит да убие брачна половинка си с токсичен сандвич, преди да го убие с напитка, подправена с фентанил. По-малко от месец преди Ерик Ричинс да бъде открит мъртъв в подножието на леглото на двойката в Камас, Юта, през март 2022 година, той „ съвсем умря на Свети Валентин “, съгласно новите обвинителни документи, оповестени на 25 март и получени от NBC News.

Кури, която написа за скърбянето на обичан човек в детската си книга С мен ли си? след гибелта на брачна половинка си, е упрекнат в тежко ликвидиране. В новите обвинителни документи Кури към този момент е упрекнат и в опит за ликвидиране при утежняващи условия по отношение на случая на Свети Валентин.

Според документите Кури се обадил на локална сладкарница сутринта на 14 февруари 2022 година и извлечение от банковата им сметка демонстрира, че този ден там е направена покупка за $41,29. По-късно същата заран Ерик изпрати известие на брачната половинка си, която по това време беше надалеч от вкъщи, заявявайки, че се усеща зле.

Онзи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР