Авторка на сексуална рубрика откри, че съпругът й е спал

...
Авторка на сексуална рубрика откри, че съпругът й е спал
Коментари Харесай

Съпругът й спал с около 1000 жени, но тя е доволна: "Това е добре за мен."

Авторка на полова графа откри, че брачният партньор й е спал с редица дами, само че изясни и за какво счита, че това е добре за нея.

Секс колумнистката и фитнес треньорка Клои Медели е омъжена за някогашния състезател на ръгби Джеймс Хаскел. Тя споделя, че Джеймс е спал с голям брой дами, само че това въобще не я тормози - в противен случай.



„ Джеймс имаше доста трогателен живот преди да се срещнем, само че в действителност това е добре за мен, той е толкоз умел, тъй че нямам проблем с това. Той в никакъв случай не ми разкри това магическо число, само че сигурно е повече от това, което се смята за приблизително. „ Хиляда “ може да е прекалено много, само че познаването му сигурно е в резултат от няколко стотин дами “, сподели тя.

Клои добавя, че е споделила на брачна половинка си с какъв брой мъже е спала, само че че това е непретенциозен брой, тъй като постоянно е била „ момиче за връзка “.

„ Имах седем дълготрайни връзки, до момента в който Джеймс имаше единствено две връзки, когато беше състезател на ръгби “, сподели тя.

„ При мъжете е друго, колкото повече секс, толкоз по-популярни са те. "Говорим за двойни стандарти ", заключва тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР