Авторитетният сайт The Athletic излезе с материал за ролята на

...
Авторитетният сайт The Athletic излезе с материал за ролята на
Коментари Харесай

The Athletic: Фернандеш напуска Юнайтед, ако клубът е в Суперлигата

Авторитетният уебсайт The Athletic излезе с материал за ролята на Манчестър Юнайтед и изпълнителния шеф Ед Уудуърд за основаването на Европейска Суперлига. В разследване на това съпротива е имало и от футболистите, като най-голяма такава е подел Бруно Фернандеш.

Португалецът даже доверил на ръководителите на „ алените дяволи”, че има възможност да напусне, в случай че клубът се включи в сходна конкуренция, прибавят от The Athletic.

Съобщава се, че Уудърд и футболният шеф Джон Мъртоу са разговаряли с част от играчите посредством онлайн платформа за те да са част от промотирането, само че Фернандеш се е възпротивил. Същото било мнението и на Люк Шоу, който е показал, че той и неговите съотборници са били третирани като предмети, а не човешки същества.

Много от играчите са мечтали да играят в Шампионската лига още от деца и не са желали да повярват в този поврат. Освен това те са били загрижени, че няма да могат да съставляват страните си след съответните закани от УЕФА.

Бруно Фернандеш също по този начин е бил угрижен и за обстоятелството, че новото съревнование е затворено и няма да има изпадащи тимове, след което е подсигурил, че е щял да напусне Юнайтед.

Много от футболистите на този тим са желали да създадат мнението си обществено притежание, само че страхът е взел превес поради въздействието, което би могло да има, противопоставяйки се на своя шеф. Някои обаче намекнаха своето мнение, като Маркъс Рашфорд пусна фотография, на който пишеше „ Футболът е нищо без фенове”, до момента в който Бруно Фернандеш написа в Instagram – „ Мечтите не могат да бъдат купени”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР