Авторитетен крипто аналитик предположи, че на хоризонта може да се

...
Авторитетен крипто аналитик предположи, че на хоризонта може да се
Коментари Харесай

Голяма разпродажба при алткойните на хоризонта – ще се задържи ли Етериум?

Авторитетен крипто аналитик допусна, че на хоризонта може да се зададе забележителна алткойн ликвидация.

Анализаторът считат, че сега алткойните демонстрират признаци, че са подготвени за стабилно корективно придвижване. Лицето обаче акцентира също, че Етериум ( ETH ), водещата платформа за смарт контракти, може да не бъде толкоз обиден и евентуално да остане постоянен.

Според крипто аналитикът Binance Coin ( BNB ), родният токен на крипто борсата Binance, заемащ пето място измежду цифровите активи, може да бъде знак за това, което следва за цялостния алткойн пазар.

Ако BNB не успее да резервира равнището на пазарната си капитализация от $30 милиарда след пробива на дълготрайната трендлиния, датираща от 2017 година, монетата може да претърпи дълбока промяна и да навлезе в рискова територия.

Въпреки че анализаторът е внимателен по отношение на бъдещето на алткойните, лицето означи, че моделът на цената на Етериум се откроява позитивно. В продължение на повече от година Етериум образува прогресивен триъгълник, който се характеризира с плосък диапазон на опозиция и възходящи дъна.

Този бичи модел допуска опция за отскок на цената нагоре. Анализаторът акцентира още, че техническите модели са свързани с неустановеност и те единствено проучват наличните данни.

Към момента на правене на публикацията ETH се търгува на цена от $1,872 след спад от 3% на седмичната графика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР