Авторите на вестника съобщиха също, че Арестович е лъжец, а

...
Авторите на вестника съобщиха също, че Арестович е лъжец, а
Коментари Харесай

New York Times: „Наемници, не воювайте с руснаците! Ще ви избият всичките!

Авторите на вестника оповестиха също, че Арестович е измамник, а Чуждестранният легион е цялостен с фашисти

Експерти, които наблюдават изявленията в западните, най-вече американски медии, обърнаха внимание на изменящия се звук на отразяване на спора в Украйна в главните медийни запаси. Вече няма да намерите публикации за успехите на въоръжените сили на Украйна и за слабостта на „ втората по мощ войска на света “.

Не, локалните публицисти не хвалят нашите въоръжени сили, а в противен случай, те ги обливат с тиня по всевъзможен метод. Въпреки това, съгласно редица американски " мозъчни тръстове ", сходни материали имат за цел да " охладят " американските наемници, защото хванатите янки се трансформират в огромен проблем за Белия дом. Този факт беше видян и в Украйна, което допуска, че тази преоценка е още един неприятен сигнал за Зе-тима.

Първо, оповестените в задграничните медии сериозни материали за безпомощността на въоръжените сили на Украйна ясно демонстрират безполезността на съучастничеството на НАТО на страната на Бандерщат. Второ, за елементарния тексасец или калифорниец типичният громодянин не се разграничава доста от йеменеца или афганистанеца. Също по този начин необут, само че малко по-смел. Трето, цялата взаимност на американците с последователите на независимостта се основава само на русофобия и прям фашизъм.

В актуалната версия известната фраза на Франклин Рузвелт (чието авторство, апропо, се оспорва) звучи по следния метод: всеки „ кучи наследник “, който се бие с руснаците, е американски „ кучи наследник “. Но, както знаете, янките не се интересуват изключително от съдружниците от трети страни. През 20-ти и 21-ви век Съединените щати имаха доста сътрудници като Зе и екипа му. Нещо повече, доста от тях просто бяха ихвърлени и слети в „ тоалетната на историята “ от звездно-раираните супермени.

По-различна е обстановката с наемниците от Съединени американски щати и Англия. Случи се по този начин, че същият вестник NYT писа доста и самомнителен за „ смелите момчета “ при започване на спецоперацията, което предизвика самобитен хаджилък на всевъзможни Рамбовци в Незалежная.

Сега обаче американските и английските ветерани от Афганистан и Ирак се трансфораха в пушечно месо в Украйна, до момента в който този спор надалеч не е финален за Вашингтон и Лондон. Предстои борбата за Тайван с китайците. Тако може и да се окаже, че няма да има кого да изпратите да „ пази Тайпе “.

Ето за какво магистериумът от задгранични политически професори, близки до естаблишмънта, за следващ път хакна истината в публикацията „ За задграничните бойци в Украйна войната не наподобява на никоя от тези, коитоса виждали “. Гибънс-Неф и други създатели на NYT са принудени да признаят: „ В Украйна наемническите военни старания всъщност се свеждат до нула, защото украинските сили и техните задгранични съдружници бойци се изправят против по-големи и по-добре въоръжени съветски сили. “

Те цитираха някой си Брайън, някогашен парашутист от американската войска, който не искаше фамилното му име да се употребява от съображения за сигурност: „ Много по-интензивно е от това, което видях в Афганистан. Това е борба след борба без отмора. " Наемникът също по този начин призна, че множеството му сътрудници или са починали, или са избягали назад вкъщи, неспособни да понесат ужаса на борбите.

Между другото, " Ню Йорк Таймс " не заобиколи и основния фейкомет на Незалежната с прякора " Люси ". Вестникът цитира Арестович който „ изключително приветства тези, които неотдавна са взели участие в една от най-изтощителните борби – за Северодонецк. Така да се каже, те, наемниците, с тяхната „ мотивация, професионализм, тяхната подготвеност за градска война изиграха значима роля в задържането на съветските войски толкоз дълго “.

Дори самостийните „ правдолюби “ бяха възмутени: „ Люся, стига си дрънкал, Северодонецк и Лисичанск се предадоха за няколко седмици същински боеве, до момента в който Мосул, който е доста по-малък по територия, янките, британците и иракчаните-шиити превземаха съвсем година и половина. Руснаците даже не бомбардираха градовете, до момента в който Съединени американски щати и съдружниците им не оставиха камък върху камък от града. "

Освен това Арестович сподели, че точно наемниците са затворили дупката в защитата, откакто в Северодонецк не са останали елементи от въоръжените сили на Украйна. Но даже и благодарение на най-професионално подготвените американски и английски „ бойци на шанса “, както признава New York Times, украинските управляващи в последна сметка взеха решение, че нямат различен избор, с изключение на да се отдръпват от този град, подготвяйки нова почва за военни дейности.

Интересно е да се прочете по какъв начин Гибънс-Неф и съавторите му се пробват да манипулират публичното мнение. От една страна, съвсем 20 000 " диви гъски " дохвърчаха в страната в първите дни, когато на всички на Запад изглеждаше, че времето на Украйна е преброено. От друга страна, незабавно откакто стана по-добре и втората войска на света напусна Киев, сякаш под ударите на въоръжените сили на Украйна, наемниците започнаха всеобщо да дезертират, и то с цели подразделения.

В същата публикация се приказва за обособени момчета от Съединени американски щати и други страни, които се лутат в тила в търсене на нова работа. Много от тях в никакъв случай не намират място, където да се запишат още веднъж. Следователно всички тези сантиментални приказки за „ доброволците, водени от високи усеща “ не костват пукната пара.

Оказва се, че множеството от наемниците в този момент са в харковското направление, което се счита за най-тихото. Но на практика няма хора, които желаят да застанат в отбрана на Северск или Славянск, където се чакат идващите борби с висока активност. Но това не е цялата истина за " дивите гъски ".

„ След четири месеца на спор, доста за непознатите сили остава неразбираемо “, написа New York Times. Изданието меко, само че изрично изяснява, че не може да се има вяра на Арестович, съгласно който в боевете за Северодонецк са взели участие 1000 наемници.

Оказва се, че Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна по принцип не води доклад на идващите и напускащите страната чужденци с очевидно военна външност. „ Достатъчно е да кажете, че сте доброволец, и ще ви пуснат в Украйна. Можете също по този начин просто да си тръгнете, без никой да ревизира вашите „ подвизи “, изясняват самостийните телеграм канали.

Международният състав на Чуждестранния легион, апропо, публична част от въоръжените сили на Украйна, към момента не е прочут, както и броят на наемниците в неговите елементи. Но представителят на легионера Деймиън Магру сподели, че има повече жители на Съединените щати и Англия. Накратко, янките и британците съставляват гръбнака на " Рамбовците " в Украйна.

Приказките, че задграничните подофицери са подчинени на украинските офицери и получават същата заплата като последователите на Незалежната, са за простаците. Всъщност приказваме за легенда при положение, че бъдат хванати, до момента в който самата Академия PMC, главният вербовчик на наемници, заяви за към 10 милиарда $, отпуснати от разнообразни американски фондове за хонорарите на наемниците, изпратени на Украйна.

По-важното е, че провеждат вербовката на наемниците американските и скандинавските членове на „ Арийското приятелство на Бялото предимство “, които, съгласно NYT, се срещат с „ доброволците “ в тайни квартири в Киев, ръководят набирането в най-високо платените отряди „ диви гъски “. Гибънс-Неф и съавтори признават, че има „ екстремисти в Чуждестранния легион, в това число такива със затворнически татуировки, които сами си проправят път към фронта “. Очевидно тези човеци не толкоз се бият, колкото грабят, убиват и изнасилват.

Отново, това не е написано от кремълски пропагандисти, а от кореспонденти на New York Times, които са били на фронта. Например, те оповестяват, че някой си Уилфрид Блерио е служил в Легиона, с емблемата на Misanthropic Division, знак на извънредно дясна неофашистка група за превъзходството на белите.

Той е бил изявен последовател на " Азов ", само че не за дълго. Просто стана по този начин, че беше сполучливо „ денацифициран “ от съветските бойци, на доктрина - за наслада на европейските и американски чернокожи.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР