Авторите на канала PhoneBuff проведоха сравнителен краш тест на iPhone

...
Авторите на канала PhoneBuff проведоха сравнителен краш тест на iPhone
Коментари Харесай

iPhone 14 Pro Max или Samsung Galaxy S22 Ultra: Кой е по-здрав?

Авторите на канала PhoneBuff организираха относителен краш тест на iPhone 14 Pro Max и Samsung Galaxy S22 Ultra. За разлика от множеството такива опити, създателите на канала употребяват роботизирана ръка и еднакъв тестов скрипт от доста дълго време, тъй че сравнението е допустимо най-точно.

Още първото рухване покрива задния похлупак на нововъведението на Apple с гъста паяжина от пукнатини, а стъклото на един от модулите на камерата също се поврежда. Флагманът на Samsung също не претърпя рухването без последици, само че въпреки всичко го устоя доста по-добре.

Падането на борд за iPhone се оказа по-лошо. Galaxy S22 Ultra в действителност пострада тъкмо в ъгъла, върху който пада смарт телефонът. Но следствията от рухването на екрана са почти идентични и за двата флагмана. Стъклото се пука много осезаемо, макар че екраните не са развалени.

Като цяло можем да кажем, че Galaxy S22 Ultra е малко по-здрав, само че това е доста условно и релативно. Самите създатели дават идентичен брой точки на смарт телефоните. В същото време и двата смарт телефона получават осезаеми вреди, само че в реалност при рухване на такова устройство всичко зависи просто от случайността. Вижте повече.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР