Авторите на канала PhoneBuff проведоха сравнителен краш тест на iPhone ...

Авторите на канала PhoneBuff проведоха сравнителен краш тест на iPhone

iPhone 14 Pro Max или Samsung Galaxy S22 Ultra: Кой е по-здрав?

Авторите на канала PhoneBuff организираха относителен краш тест на iPhone 14 Pro Max и Samsung Galaxy S22 Ultra. За разлика от множеството такива опити, създателите на канала употребяват роботизирана ръка и еднакъв тестов скрипт от доста дълго време, по този начин че сравнението е допустимо най-точно.

Още първото рухване покрива задния похлупак на нововъведението на Apple с гъста паяжина от пукнатини, а стъклото на един от модулите на камерата също се поврежда. Флагманът на Samsung също не претърпя рухването без последици, само че все отново го устоя доста по-добре.

Падането на борд за iPhone се оказа по-лошо. Galaxy S22 Ultra в действителност пострада тъкмо в ъгъла, върху който пада смарт телефонът. Но следствията от рухването на екрана са почти идентични и за двата флагмана. Стъклото се пука много осезаемо, макар че екраните не са развалени.

Като цяло можем да кажем, че Galaxy S22 Ultra е малко по-здрав, само че това е доста условно и релативно. Самите създатели дават идентичен брой точки на смарт телефоните. В същото време и двата смарт телефона получават осезаеми вреди, само че на практика при рухване на такова устройство всичко зависи просто от случайността. Вижте повече.Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg