Авторът Янко Иванов представи историческата си творба Ивайло в музейната

...
Авторът Янко Иванов представи историческата си творба Ивайло в музейната
Коментари Харесай

Романът Ивайло - четиво, което ще ни накара да се замислим за превратностите на човешкия живот

Авторът Янко Иванов показа историческата си творба " Ивайло " в музейната зала на Филипополис, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Романът е неговата първа дебютна творба. Авторът е въодушевен от живота на един незабравим български цар и богат на събития интервал на Второто българско царство. Книгата превзема със силата на художественото влияние и със креативната интерпретация на историческата меродавност.

Пред читателя се разкрива доста пластова панорама на епохата, обвързвана с една от най-противоречивите личности в българската история -  свинарят Ивайло, който става цар на България. Романът бе показан като увлекателно четиво, което ще ни накара да се замислим за превратностите на човешкия живот и за силата да отстояваме себе си.

Авторът на романа Янко Иванов описа по какъв начин се е родила концепцията за него. По думите му, Ивайло е забавна персона от нашата история, постигнал е доста неща за малко време, само че ние знаем напълно малко за него. Янко Иванов отговори на въпроси и раздаде подписи.

Чуйте повече от видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР