Авторът от “Дневник и “Капитал сподели доста груб цитат от

...
Авторът от “Дневник и “Капитал сподели доста груб цитат от
Коментари Харесай

Журналистът Спас Спасов нападна варненския кмет Портних заради снимка със 100 Кила

Авторът от “Дневник ” и “Капитал ” показа много недодялан откъс от ария на варненския рапър 100 Кила, с който Портних демонстрира напълно целеустременост непосредственост. След това той добавя обявата си в обществената мрежа със следния текст:



“Местата в средата на първия ред на първи балкон във Варненската опера постоянно са празни. На едно от тях би трябвало да стои кметът на града, в случай че не избира ложа. Само че той в никакъв случай не върви нито на спектакъл, нито на опера, не съм го виждал и на галерия във варненската Градска изложба. На всички събития от културния календар на града (нещо, което към момента и незнайно по какъв начин не е съумял да съсипе) Иван Портних идва единствено, с цел да каже няколко банални думи за разкриване, да подаде букет някому и след това изчезва.

Но фото със 100 Кила е друга работа!

Варна от дълго време е замязяла на кочина, превърната е в мизерно и изоставено предградие на това, което беше и заслужава да е. Лакомията и посредствеността на ГЕРБ и присъдружията им удържаха цялостна победа! ”

Преди време финансираният с общински средства концерт на Лил Пъмп провокира друго неодобрение в обществените мрежи. Причината беше съмнението, че таман поради гостуването на рапъра Община Варна оряза финансирането на Международния джаз фестивал “Варненско лято ”, който макар частичното финансиране ще се организира за 32-ри път в последните от 28 до 30 юли в двора на Археологическия музей.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР