Авторът на Wired Ариел Пардес разказва за нова тенденция сред

...
Авторът на Wired Ариел Пардес разказва за нова тенденция сред
Коментари Харесай

Предприемачи на ръба на нервна криза

Авторът на Wired Ариел Пардес споделя за нова наклонност измежду съучередителите на започващи компании – посещаване на взаимна психотерапия

Преди да станат съоснователи, Крис Чайсънгуантъм и Раян Дам са другари. След това, през 2016 година основават компанията за холографски изображения Visby. „ Казват, че би трябвало да започнеш бизнес с някого, с който се разбираш, само че нищо, което правиш с другари, не провокира толкоз напрежение, колкото основаването на компания “, споделя Чайсангуантъм. „ Това в огромна степен наподобява на това да имаш бебе “, прибавя той.

Чайсънгуантъм, който към този момент има дете, се оказа, че не е подготвен за обвързване. Особено мъчно беше да се вземат решения, когато сред него и Дам имаше различия. След тежък ден, Дам обичаше да разисква какво се е случило, а Чайсангуантъм искаше да бъде оставен на мира. Негодуванието се натрупа и след няколко години работните им връзки се объркаха изцяло. Чайсънгуантъм си спомня публикация за съчрудителите на стартъпи, която прочете един път. Те вървят на терапия дружно, съвсем като фамилните двойки. „ Спомням си, че си мислех, че всичко това е поради Силиконовата котловина “, споделя той. И защото приятелите нямаха  какво да губят, записаха си час за терапия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР