Авторът на третия гол за Беласица във вратата на Спортист

...
Авторът на третия гол за Беласица във вратата на Спортист
Коментари Харесай

Запро Динев: Евала на щаба, ръководството и феновете

Авторът на третия гол за Беласица във вратата на Спортист Своге – Запро Динев, показа мнението си за срещата пред камерата на DIEMA SPORT. Футболистът показа, че се надява още този сезон „ комитите “ да семейства тв Петрич, а не в Симитли. Динев благодари и на целия тим и щаба за раздаването и мощния дуел.

„ Не беше елементарен мач, предните два мача загубихме. Като всеки различен мач беше значим. Евала на управлението, треньорския щаб, почитателите и играчите. Хубаво е, че вкарах. Трудно беше с 10 индивида, само че се веселя, че спечелихме “.

„ Като го искаш – става. Предните два мача несправедливо паднахме. Днес с две слизания вкарахме. Имаше и един безразсъден червен картон. Вангелов изпусна, само че след това вкарахме и трети гол “.

„ Предполагам, че всеки от нас си има вяра, че може да играе в efbet Лига. Целта е да играем мач за мач, да не се изпадне. Ако играем бараж, ще влезем. Ако не играем бараж, отново ще влезем. Мач за мач “.

„ Подкрепата в Петрич ще е стотина пъти повече. Но там са документални проблеми, има хора, които пречат. Всички се надяваме и чакаме. Предполагам и вие, малкия екран. Дано хванем 1-2 мача домашен. Поздрави на Здравко Карадачки! “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР