Авторът на победното попадение срещу Монтана за Царско село -

...
Авторът на победното попадение срещу Монтана за Царско село -
Коментари Харесай

Голмайсторът на Царско село: Най-добрият отбор сме в групата, влизаме в елита

Авторът на победното попадение против Монтана за Царско село - Георги Минчев, разяснява триумфа на водача във Втора лига. Нападателят с изключение на, че е голмайстор на столичани, е подобен и в дивизията с 21 попадения на сметката си.

" Този гол е специфичен миг, тъй като отваря една доста хубава разлика от 15 точки. Това не ни успокоява, тъй като има още 8 мача до края. Както и преди съм казвал - играем мач за мач и се стараем да побеждаваме. Дай Боже, след няколко месеца да сме в Първа лига и там да демонстрираме същото положително равнище ", съобщи Минчев.

" Знаехме за какъв мач става въпрос. Знаехме, че Монтана ще дойдат тук с мисъл да ни победят. Всеки се раздаде и справедливо спечелихме. Мисля, че сме най-хубавият тим във Втора лига и справедливо ще влезем в елита. Монтана е един от качествените тимове в нашата група, мачовете с тях постоянно са тежки. Знаете заряда. Нормално е да има повече единоборства и твърди влизания. Чувствам се съвършено в Царско село, имаме съвършени условия. Много съм удовлетворен. Аз имам задължения към Царско село, като свършат мачовете, ще мисля за по-нататък. Разбира се, че ще се веселя да продължа тук и през идващия сезон. Много добре се усещам ", добави нападателят.
 Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига
Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига

Минимален триумф за софиянци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР