Авторът на първия гол за младежите на България срещу Германия

...
Авторът на първия гол за младежите на България срещу Германия
Коментари Харесай

Шопов: Разликата с Германия не е чак такава, готов съм да нося тежестта в ЦСКА

Авторът на първия гол за младежите на България против Германия – Станислав Шопов, още веднъж отбрани своя съотборник Пламен Андреев. Вратарят на Левски позволи пагубна неточност при втория гол на Бундестима, който донесе и поврат за 1:2. Германия в последна сметка завоюва с 3:2, а Шопов съобщи, че счита разликата сред двете селекции за по-малка, в сравнение с е всеобщото мнение. Левичарят сподели още, че е наясно с тежестта, която има като футболист на ЦСКА.

„ Видях го от вътрешната страна мача. Беше огромна борба. Нашият тим даде всичко от себе си. За жал, загубихме този мач. Гелдаме напред – към Косово. Ами сигурно има разлика с Германия, само че не чак толкоз. Поне съгласно мен. Нека си кажем истината. Тези момчета всяка седмица играят Шампионска лига. Повечето от нас даже не играем в клубните си тимове. Продължаваме да се борим “.

„ Разбира се, че парите не играят. Ние като тим също имаме самочувствие, показахме го през днешния ден. Загубихме този мач, можеше да е по различен метод. Вярвам, че в случай че играем по този начин с Косово, ще спечелим “.

„ Защитавахме се, тъй като по този начин беше по-правилно. Изпълнявахме треньорските инструкции. Доведе до позитивен резултат. Радостен съм, че означих, само че за мен преди всичко не е това, а тимът да побеждава. Не обичам да приказвам за себе си. Пловдив е раждал мощни левачки, ще продължава да ражда “.

„ На Андреев казахме, че всички сме зад него. Той е доста млад. Нека не се фокусираме върху грешката. Той изкара 2-3 сигурни положения. Вие като медии би трябвало да го подкрепите, ние като тим също.

„ ЦСКА е най-големият тим в България, за Левски не мога да приказвам. По-различно е, в сравнение с в другите тимове. Година и половина съм в ЦСКА, подготвен съм да нося тази тежест. На всеки футболист му пречи титулярното място да му е разтърсено, само че би трябвало всеки ден да се бориш и да покажеш, че заслужаваш да играеш “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР