Авторът на Да пробудиш драконче, книгата, предизвикала възмущението на родители,

...
Авторът на Да пробудиш драконче, книгата, предизвикала възмущението на родители,
Коментари Харесай

Авторът на пробуденото драконче с нови разкрития за скандалната творба

Авторът на " Да пробудиш драконче ", книгата, провокирала възмущението на родители, направи " изказване " в обществените мрежи във връзка изтеглянето на творбата му от самодейностите " разказвачи на приказки ". 

В него той прецизира, че в никакъв случай не се е самопредлагал в това отношение, в противен случай бил е канен и той пази цялата си преписка. 

" Да, в началото ми се стори, че аудиторията на петокласници все пак се е оказала допустима, поради това, че сегашните деца са по-будни и информирани от нашето потомство на тяхната възраст - отбелязва в поста си той. - Но след това усетих, че за децата от 1990-те (сред тях и сегашните " възмутени родители " ) описанията на тогавашния живот са били познати, до момента в който сегашните не се интересуват толкоз от детайлности за младостта на своите баби и дядовци. Не съм спирал и да мърморя на " разказвача ", че ми е нужна публика най-малко от осмокласници нагоре. В краен случай - седмокласници. Отговорът бе: по този начин са решили от министерството. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР