Автор на бестселъри, който се научи да чете и пише

...
Автор на бестселъри, който се научи да чете и пише
Коментари Харесай

Бивша чистачка, която се научи да чете и пише едва на 39 години, вече е продала 100 000 книги

Автор на бестселъри, който се научи да чете и написа на 39 години, до момента в който работи като чистач, е написал 30 книги и е продал повече от 100 000 копия.

Карън Уудс, в този момент на 54 години, постоянно пропускаше учебно заведение и го напускаше на 15 години, когато забременя. Едва когато й беше препоръчано покачване, което изискваше от нея да написа имейли, тя реши да вземе курс за ограмотяване на възрастни. Смела Карън мина - и в този момент е най-продаван престъпен създател, подписал с HarperNorth, клон на Harper Collins, и даже е написал разпродадени театрални представления.

Авторката, наречена „ Кралицата на престъпността в Манчестър “, признава, че четенето и писането са трансформирали живота й и споделя, че може да се работи по телевизионна договорка. Карън, от Манчестър, в този момент също употребява опита си, с цел да помогне на децата, изпитващи компликации в учебно заведение, да употребяват креативното писане като отдушник. Тя сподели: „ Сега съм на 30-ия си разказ и съм написала над един милион думи.

„ Мисля, че е вдъхновяващо д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР