Автор на бестселъри, която се научава да чете и пише

...
Автор на бестселъри, която се научава да чете и пише
Коментари Харесай

Жената, която се научава да чете и пише на 39, сега е бестселър автор с 27 книги

Автор на бестселъри, която се научава да чете и написа чак на 39, се надява да въодушеви други дами над 40 да " преследват фантазиите си ". 53-годишната Карън Уудс споделя, че има " неприятен старт в живота " и напуща учебно заведение на 15, тъй като е бременна, само че трагично ражда мъртво дете.
 Васил Попов,
Васил Попов от българския фолклор до Антарктида

Какво да чакаме от новия му аудиосериал " Пермафрост "

Едва когато е изпратена на курс за ограмотяване на възрастни на 39 години за работата си като чистачка, тя осъзнава, че има умеене да написа. В момента Карън е известна с прозвището си " кралицата на престъпността в Манчестър " и може да се похвали с 27 романа на нейно име. Авторката счита, че четенето и писането са трансформирали живота й и споделя, че желае да бъде гласът на всички тези хора по света, които имат проблематично минало и нямат задоволително храброст да повярват в себе си.

Карън, която има подписани контракти за книги с издателя HarperNorth и постоянно гостува а в телевизионни излъчвания, в това число Loose Women и The One Show, споделя за тежкия си живот пред Mirror. Родителите ѝ се развеждат, когато е на 13 години, само че макар всички компликации, въпреки всичко съумява в живота.

" Всички тези извинения нямат значение, в случай че получите малко убеденост и религия в себе си, че всичко е допустимо. Чувствам, че съставлявам всички тези хора, които са имали неприятен старт в живота. Искам да бъда вдъхновението за дамите, които считат, че защото имат деца, не могат да вършат това, което желаят. Можете, в случай че вярвате в себе си. Вече съм издала 27-ия си разказ и няма да спра дотук ", безапелационна е писателката.
 Маги Пашова,
Маги Пашова ни учи по какъв начин да имаме " По-здрави деца "

Нутриционистката за компликациите, заблудите и уравновесеното хранене на дребните деца

Карън напуща учебно заведение на 15 години, тъй като е бременна, само че за жалост трагично ражда мъртво бебе в седмия месец. Когато се постанова да напусне учебно заведение, тя към момента не е усъвършенствала умеенето да чете или написа, защото има проблеми с концентрацията и постоянно пропуща часове. С годините по този начин и не ѝ остава време да се научи. Дълго време работи като чистачка, до момента в който на 39 години не й оферират покачване. Условието обаче е, че се постанова да написа имейли, като част от новите ѝ работни отговорности. За задачата тя стартира да посещава курс за ограмотяване на възрастни и въпреки не доста елементарно, съумява да се оправи с теста, нужен за довеждане докрай на програмата.
 Снимка 611312

Няколко месеца по-късно, до момента в който е курс за рационализиране, тя разкрива, че фантазията й е да напише разказ. И единствено три месеца по-късно приключва на ръка на първата си книга Broken Youth. Книгата на Карън е взета от основаното в Манчестър издателство Empire и от този момент тя има написани над 20 книги с тях. Сега Карън работи с издателство HarperNorth, които разгласяват последните й седем книги.
 Елизабет Ърл и историята на 34-годишната британка, която живее на лодка по каналите на Англия
34-годишната британка, която живее на лодка по каналите на Англия

Колко коства това наслаждение

" Бях написала Broken Youth на ръка и трябваше да го пренапиша - лиши ми часове, само че го направих. Изпратих го до локален вестник, който го разгласява на сегменти и по-късно ми се обадиха от Empire Publications - бяха го харесали. Когато книгата се появи за първи път, седях, държах я и си мислех по какъв начин това е история, която съм написала самата аз. Изглеждаше ми нереално ", разяснява Карън. Книгите ѝ Broken Youth и Grow Wars даже стават бестселъри в Amazon.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР