Автор: Костадин Костадинов във Фейсбук:В неделя по медиите излезе информация,

...
Автор: Костадин Костадинов във Фейсбук:В неделя по медиите излезе информация,
Коментари Харесай

Костадинов: След акцията на Възраждане в Белене, американските посетители не посмяха да влязат. Гласувайте за нас, за да спрем клането над българската енергетика

Автор: Костадин Костадинов във Facebook:

В неделя по медиите излезе информация, че в АЕЦ " Белене " ще идва украино-американско делегация, която ще упорства пред управлението на НЕК двата наши атомни реактори да бъдат подарени на Украйна. След като проучихме детайлите към защитаваното в загадка посещаване през вчерашния ден се постарахме да посрещнем уместно неканените посетители.

Десетки възрожденци, водени от нашия плевенски народен представител Ивелин Първанов, блокират украинците в представителството на НЕК в Белене. Те съумяват да се измъкнат през заден вход и се насочат към централата, където обаче още веднъж са пресрещнати от протестиращите от Възраждане. Наглите украинци, идващи с бус и кола на украинското посолство, се пробват да преминат през хората, като безусловно едвам не премазват някои от тях - пред безучастните погледи на защитата на централата. В последна светка украинците не са позволени да влязат, а американците, в това време научили за протичащото се, изобщо не посмяват да се появят.

Уважаеми сънародници, приготвя се огромен скрит план за открадването на 1.2 млрд лева - на толкоз са оценени двата наши реактори (макар и цената им да е най-малко петкратно занижена). Възраждане ще спре всевъзможни опити сега това да се извърши, само че с цел да спрем изцяло и вечно тази кражба, както и опитите за номинална продажба на реакторите, би трябвало да имаме власт! Гласувайте за Възраждане, с цел да спрем клането над българската енергетика!

Така повече не може!

Възраждаме България!

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР