Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Читател на Флагман.бгЕксклузивна снимка, заснета малко

...
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Читател на Флагман.бгЕксклузивна снимка, заснета малко
Коментари Харесай

Изгоряха магазини на несебърски бизнесмен, ето какво установиха разследващите

Автор: Иван КОЛЕВ, фотография: Читател на Флагман.бг

Ексклузивна фотография, снимана малко след 22 часа нощес, даде четец на " Флагман ". Обектите са благосъстоятелност на несебърския предприемач Янчо Иванов, прочут с прозвището Хаджито.

Повторен оглед се прави в трите магазина в Слънчев бряг, които изгоряха при безпределно мистериозни условия нощес, видя репортер от мястото на случая.

``
реклама

Наемателите по-рано през днешния ден твърдяха пред Флагман.бг, че основният бушон бил изключен и нямало по какъв начин да стане късо съединяване, те бяха уверени, че става въпрос за тенденциозен палеж. Подобни били съмненията и на Хаджито, разкриха негови близки. 

Първият оглед обаче не откри доказателства в тази посока. Дори в противен случай - не са откри следи от коктейл " Молотов " или различен прийом, с който може да се възпламени пожара.

Установени са и доста висящи кабели, инсталацията била отвън всички правила, имало няколко различни прикачвания към мрежата. Напълно допустимо е това да е в основата на огнетата буря, предизвикала вреди за над 100 хил.лева, научи Флагман.бг от специалисти, взели участие в огледа.

В момента пожарникари детайлно ревизират цялата апаратура, резултатите ще са известни до няколко часа.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР