Автор: Георги Георгиев, БОЕЦ, Колаж: Фейсбук/БулфотоПРЕДИЗВИКВАМ американският посланик, Нейно Превъзходителство,

...
Автор: Георги Георгиев, БОЕЦ, Колаж: Фейсбук/БулфотоПРЕДИЗВИКВАМ американският посланик, Нейно Превъзходителство,
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Г-жо Мустафа, знаете ли къде се намирате, знаете ли за какво се бори гражданското общество в България?

Автор: Георги Георгиев, БОЕЦ, Колаж: Фейсбук/Булфото

" ПРЕДИЗВИКВАМ американският дипломат, Нейно Превъзходителство, госпожа Херо Мустафа!

Г-жо Мустафа, споделям се Георги Георгиев, не съм прочут артист или актьор, а елементарен жител – войник и не разбирам, за какво до момента в който родината ми се тресе от най-ужасните кавги от десетилетия насам и се дави в блатото на мафията и прокурорско мракобесие на вас ви е радостно. Срещнете се с мен и сътрудниците ми от БОЕЦ, като представители на гражданското общество в България и отговорете на няколко наши въпроса, това е предизвикването.

КОЙ е вашият обичан български олигарх, като Пеевски, да вземем за пример?
КОЙ е вашият обичан български мафиот, като Борисов, да вземем за пример?
КОЙ е вашият обичан български подкупен магистрат, като Гешев, да вземем за пример?
Не сме чули и една дума от вас против посочените мафиоти, мутри и нарушители. Като такива ги определяха предходните американски посланици. Ако не знаете КОЙ е Борисов, Пеевски, или Гешев, прочетете грамите на вашите прародители, Биволъ ги разгласиха още преди години!
Г-жо Мустафа, не съм нагла мутра и няма да ви прегръщам и целувам, а единствено ще ви запитвам. Знаете ли къде се намирате? Знаете ли защо се бори гражданското общество в България? Споделяте ли нашите борби са независимост и правдивост против мафията превзела страната ни, или подкрепяте по политически и финансови аргументи мафията, която ни убива?
Г-жо Мустафа, провокирам ви и да запеете дружно с нас една жадувана ария, която милиони българи ще запеят – „ Оставка, съд и затвор за Борисов, Пеевски, Гешев и мафията ”!
Г-жо Мустафа, знам че посланиците сте доста срамежливи и недостъпни и по тази причина се обръщам към вас обществено през страницата на БОЕЦ, а и тъй като персоналният ми профил е блокиран от американска компания.
Обръщам се и към всички мои другари и съидейници на БОЕЦ с апел да споделят това предизвикателство, с цел да стигне до американското посолство. Утре ще изпратя и публично писмо от името на БОЕЦ до дипломат Херо Мустава със заявление за среща с представители на БОЕЦ. Да забележим дали ще е по мъчно да се срещне с нас от ария на Графа.

Докато профила ми е блокиран ще обявявам през страницата на БОЕЦ.
25.06.2020г. - Георги Георгиев- БОЕЦ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР