Автор: Флагман.бгТрябва да се промени регламентът на гласуването и той

...
Автор: Флагман.бгТрябва да се промени регламентът на гласуването и той
Коментари Харесай

Бургазлийката Йовита за Тамара: Нито една жена не заслужава тези грозни думи!


Автор: Флагман.бг

Трябва да се промени регламентът на гласуването и той да е очевиден, счита Йовита

Бургазлийката Йовита Георгиева, подгласничка в конкуруса Мис България, одобри второто място с високо вдигната глава. Очарователната брюнетка, която цялата страна дефинира за пъти по-красива от носителката на короната Тамара Георгиева, съобщи пред сътрудниците от БНР Бургас, че за нея самото прекарване е незабравима победа. 

„ За мен представянето ми е победа, тъй като аз се показах почтено и за мен състезанието ще е незабравимо прекарване. Има жури, което избира първото място и откакто те по този начин са решили по този начин ще бъде! Прочетох доста неприятни мнения за Тамара и не мисля, че една жена заслужава да чуе сходни грозни думи. Всяка жена съгласно мен е красива сама по себе си! Винаги може да има някакви подозрения, само че аз отидох на тази сцена с цел да се развличам и мисля,че показах почтено себе си и Бургас! “, сподели Йовита. 

Според нея гласуването на подобен конкурс би трябвало да бъде очевидно, с цел да е ясно кой за кого е дал своя вот. 

Красивото бургаско момиче описа, че състезанието е минал в три тура – с рокли, бански и публични тоалети. Темата във визитките на участничките е била „ Социални мрежи – действителност или заблуда “. 

Йовита Георгиева се занимава професионално със спортни танци – деен играч е и тренира дребни деца. Иска да продължи да се развива в тази област. Бургазлийката ще показа страната ни на интернационалния конкурс за хубост Мис Глоуб, който ще се организира през идната година.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР