Автопревозвачите на стоки от Армения за Русия са изправени пред

...
Автопревозвачите на стоки от Армения за Русия са изправени пред
Коментари Харесай

Армения ратифицира Римския статут, Русия ѝ обяви икономическа война

Автопревозвачите на артикули от Армения за Русия са изправени пред големи проблеми на границата, написа The Moscow Times, позовавйки се на арменския министър на стопанската система Вахан Керобян. Официално съветската страна изяснява обстановката с инспекции на качеството на коняка, изнасян за Руската федерация. В резултат на това, на единствения настоящ Граничен контролно-пропусквателен пункт на грузинско-руската граница Верхний Ларс са се натрупали десетки камиони.

Проблемите за доставчиците на коняк породиха по едно и също време с утвърждението на Римския статут от Армения, която на 3 октомври стана 124-тата страна, признаваща решенията на Международния углавен съд (МНС) в Хага. По-рано министър-председателят на Армения Никол Пашинян съобщи, че е взето решение за следствие на събитията в Нагорни Карабах, така наречен „ антитерористичн интервенция ” на Азербйджан, която прогони над 100 000 етнически арменци от домовете им, т.е., към 85% от цялото население на района.

Присъединяването към държвите, признаващи съда в Хага, доста ще укрепи сигурността на Армения, „ когато Оргнизацията на контракта за групова сигурност (ОКДС)...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР