Автомобилният производител в Диърборн, Мичиган, преиздаде насоки за приходите за

...
Автомобилният производител в Диърборн, Мичиган, преиздаде насоки за приходите за
Коментари Харесай

Ford казва, че стачката на автомобилните работници е намалила продажбите със 100 000 автомобила и е струвала на компанията 1,7 милиарда долара печалба

Автомобилният производител в Диърборн, Мичиган, преиздаде насоки за приходите за цялата година, които бяха оттеглени по време на стачката, само че понижиха упованията му. Сега компанията чака да завоюва от 10 до 10,5 милиарда $ преди налози през 2023 година Това е спад от 11 до 12 милиарда $, които предвижда предишното лято.

Ford сподели, че стачката е довела до загуба на произвеждане с висока облага камиони и джипове. Работниците на UAW затвориха най-голямата и най-печеливша фабрика на компанията в Луисвил, Кентъки, която създава огромни SUV и тежкотоварни пикапи.

Компанията генерира $4,9 милиарда чисти доходи и $9,4 милиарда облаги преди налози през първите девет месеца на годината.

Съобщението идва преди Лоулър да приказва на световната автомобилна и софтуерна конференция на Barclays в четвъртък сутринта в Ню Йорк.

Стачката на UAW стартира на 15 септември, ориентиран към монтажни фабрики и други уреди на Ford, General Motors и производителя на Jeep...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР