Автомобилните производители в САЩ се борят да продават електрически превозни

...
Автомобилните производители в САЩ се борят да продават електрически превозни
Коментари Харесай

„Просто добрите“ китайски електрически автомобили изпреварват по-лошите конкуренти в САЩ

Автомобилните производители в Съединени американски щати се борят да продават електрически транспортни средства, до момента в който китайският пазар изпреварва, тъй като техните артикули са по-лоши, съгласно един от най-големите производители на материали за акумулатори в света.

Mathias Miedreich, основен изпълнителен шеф на Umicore, сподели, че продажбите на китайски електрически коли са се нараснали за разлика от Съединени американски щати заради по-добра продуктивност и досегаемост.

„ Те са просто положителни коли и хора купете ги “, сподели той в изявление, имайки поради китайските транспортни средства. „ Американските [производители] наподобява се борят да пуснат положителни електрически транспортни средства [на пазара]. “

Шефът на белгийския производител на катодни материали за EV акумулатори, който включва Volkswagen, BMW и китайската Envision AESC измежду своите клиенти добави, че американските производители на коли също се отдръпват от проектите за разширение на заводите за електрически транспортни средства заради слабото търсене.

В Китай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР