Автомобилните производители се опитват да се справят с кризата с

...
Автомобилните производители се опитват да се справят с кризата с
Коментари Харесай

Toyota е поредния производител, който премахва екстри, за да се справи с доставките

Автомобилните производители се пробват да се оправят с рецесията с полупроводници и други съставни елементи от повече от две години и макар обединените старания на доста от тях, казусът към момента съществува и даже не дава първи проблясъци на това, че скоро ще си отиде. Поредният производител, който усети тази рецесия е Toyota, а още по-силно казусът бе усетен от нейните клиенти.
`Toyota

Според информация на Nikkei Asia, японската компания е създала целесъобразно съоръжение, което да минимизира оптимално периодите за доставки и да задоволи клиентите оптимално. Така да вземем за пример клиентите, които изберат това равнище на съоръжение ще могат да получат неотдавна показаната Sienta през април 2023 година, до момента в който другите ще би трябвало да изчакат най-малко още няколко месеца.

Отново съгласно информация на същото издание, този период може да доближи до 3 месеца според от това какво тъкмо е избрал клиентът. Не се загатва какво тъкмо влиза в целесъобразното съоръжение и дали то е напълно базово или от Toyota избират „ наложителни “ екстри, които да участват в него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР