Автомобилните производители се конкурират не само върху асфалта, но и

...
Автомобилните производители се конкурират не само върху асфалта, но и
Коментари Харесай

Състезателно такси с 815 коня

 Audi e-tron Vision Gran Turismo  Audi e-tron Vision Gran Turismo  Audi e-tron Vision Gran Turismo  Audi e-tron Vision Gran Turismo
Автомобилните производители се конкурират освен върху асфалта, само че и във виртуалното пространство. От 15 години спортната игра „ Гран туризмо “ на Плейстейшън дава късмет на всеки фен да ръководи виртуална кола върху действително съществуващи писти, което води до основаването на ефектни студийни модели. Най-новото попълнение във виртуалния „ гараж “ е електрическият концепт Audi E-Tron Vision Gran Turismo в стила на серийния „ състезател “ Audi R8.

Зрелищният модел обаче няма да се ограничи с изяви единствено във виртуалния свят, тъй като към този момент съществува и в действителността, с цел да служи като спортно такси в електрическата „ Формула Е “. В рамките на спортните уикенди определени клиенти и посетители на Audi ще имат привилегията да седнат на пътническата седалка и да усетят тръпката от рисково каране по трасетата дружно с професионален водач. Автомобилът се задвижва от три електромотора (два на задната ос и един на предната) с обща мощ 815 к.с.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР